Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz. Şişko olması lazım. Mahalle teyzelerinin de oooy masallah annesi ne güzel bakmış demesi lazım şişko ve obez bebege. Şişko demek sağlıklı demek bizim ülkemizde. Unuttunuz mu?Iyide premature degil bisey degil sagligida yerinde ise niye endiseleniyorsunuz ki. Gayet guzel bence kilosu. Tadini cikarin bu gunlerin.
Ne bileyim ben bana bu tarz laf edenleri hep sanane doktordan iyi mi bilicen diyerek puskurtecek kadar cirkeftim. O yuzden cok konusan olmadi etrafimda.Olmaz. Şişko olması lazım. Mahalle teyzelerinin de oooy masallah annesi ne güzel bakmış demesi lazım şişko ve obez bebege. Şişko demek sağlıklı demek bizim ülkemizde. Unuttunuz mu?
Çevrede her kafadan ses çıkar.. Yıllarca tıp okuyan eğitim alan doktorunuzun dediğine bakın siz.. Sarılık her yeni doğmuş bebek için olabilecek bir durum ister 2 kilo olsun ister 4 kilo..Yani beni çevrem rahat sız ediyo yok sarılık olur yok mama verme fln filan illa hasta yapcak lar çocumu
Ay cok iyi demişsin şahsen benim bile icim soğudu bu cevapa. Insanlar üstüne vazife olmayan seyler hakkında konuşmayı ve yeni anneleri uzmeyi.marifet zannediyorlar boyle haddini bildirmek lazim iste.Ne bileyim ben bana bu tarz laf edenleri hep sanane doktordan iyi mi bilicen diyerek puskurtecek kadar cirkeftim. O yuzden cok konusan olmadi etrafimda.
Bir tane vardi oyle hadsiz akrabam onada lohusa kafasi bahanesiyle sen kendi koca totona bakip kucuk gorme kizimi o zayif degil sen siskosun demistim. Bu tarz seyleri topluluk onunde söylediğimizde digerleri konuşmaya cesaret edemiyor.