Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bebişinin ilk hareketlerini kaç haftalıkken hissettiniz.benim ilk hamileliğim sanki karnımda kap atışını hissediyorum.eşime söylüyorum oda inanmıyor bize.:teytey::teytey::teytey:
Cnm bende 15. haftada hissetmiştim, hatta bebeğimin günlüğünede yazmıştım, ama dr gazdır demiişti, ben hareket olduğuna emindim ama, sonradan o hissettiklerim güçlendi , bebek hareketlerini doğru tahmin etmişim yani, ama dr kesin şekilde hayır 20. haftadan önce mümkün değil demişti
canım benim bebeğim daha çok küçük ama ben de sanki kalp atışlarını hissediyorumm hatta eşim de elini falan koyuyor ortam çok sessizken sabitken o da hissettim dedi mümkün mü acaba?
bence insan mutlaka hissediyodur yaa bedenin tek canlı iken çift oluyo inanılmaz bi duygu allah herkezin bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah kızlar onların acısını göstermesin cümlemize ..
cnm bende 15. Haftada hissetmiştim, hatta bebeğimin günlüğünede yazmıştım, ama dr gazdır demiişti, ben hareket olduğuna emindim ama, sonradan o hissettiklerim güçlendi , bebek hareketlerini doğru tahmin etmişim yani, ama dr kesin şekilde hayır 20. Haftadan önce mümkün değil demişti