bebişim 17 haftalık

sevgican1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
390
0
kızlar bebişinin ilk hareketlerini kaç haftalıkken hissettiniz.benim ilk hamileliğim sanki karnımda kap atışını hissediyorum.eşime söylüyorum oda inanmıyor bize.:teytey::teytey::teytey:

Valla canım benim kızım çok hareketliydi ve ben 15+5'ken hissettim ilk defa a.s.

Cnm bende 15. haftada hissetmiştim, hatta bebeğimin günlüğünede yazmıştım, ama dr gazdır demiişti, ben hareket olduğuna emindim ama, sonradan o hissettiklerim güçlendi , bebek hareketlerini doğru tahmin etmişim yani, ama dr kesin şekilde hayır 20. haftadan önce mümkün değil demişti

şahsen bende 5.haftada bişiler hissetmiştim ama emin değildim net olarak 20.haftada hissetmeye başladım :)

canım benim bebeğim daha çok küçük ama ben de sanki kalp atışlarını hissediyorumm
hatta eşim de elini falan koyuyor ortam çok sessizken sabitken o da hissettim dedi
mümkün mü acaba?

bence insan mutlaka hissediyodur yaa bedenin tek canlı iken çift oluyo inanılmaz bi duygu allah herkezin bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin inşallah kızlar onların acısını göstermesin cümlemize ..

cnm bende 15. Haftada hissetmiştim, hatta bebeğimin günlüğünede yazmıştım, ama dr gazdır demiişti, ben hareket olduğuna emindim ama, sonradan o hissettiklerim güçlendi , bebek hareketlerini doğru tahmin etmişim yani, ama dr kesin şekilde hayır 20. Haftadan önce mümkün değil demişti

günaydın burcucum senin sıman okadar tanıdık geldiki bana muğla olnca ferk ettim neresinden katılıyorsun ben fethiyeden

X