- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.061
duanm çok swvindim coook dua teyzesi olduk :)[/QUOTE
Allah hepinizden razi olsun hic umudum yokken tamda duanin bana denk geldiği dun müjdeyi aldik.. Allah hepinize en yakin zamanda hayirli evlatlar nasip eder inş
tebrikkkk ederiiiiiiiiimmm.gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucagınıza alın inşallah dualarını beklerizzzHamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
M M-L-G-M arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin).........769
- @agustos72 ...........................700
- @damla_22 ...........................700
- @mutlu-umutlu ....................700
- @yasmin5846 .......................700
- @papatyamm_3474..(ayşe)...
- @volhat .............................1000
- @gulbahcesi0618...........(gülşen).....800
- @masculin .....(ayşe)..............
esmerm91 ........................ crazy3527 ..........................1000 mavizm .............................. - @okulum ...........................
SENGUL1976 ..................... 1000 - @ysbam ..................................
- @feyzanur_ecrin .....zeynep...
Dendrobium .....(esma)........1000 - M M-L-G-M ................200
happyangel01 ......................... hasretimsensin ................................
KALAN: 10200
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssiz 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor
canım gozunuz aydın ..allahım kucağına almayı nasıp etsın..allahım analı babalı buyutmeyı kıısmet etsın canımHamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
Ayyyy gözün aydin canim rabbim hayırsıyla kucagina almayi nasip etsinHamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
Gözün aydın cnm Rabbim sag salim eline kavustursun ins darısı tüm isteyenlerin başınaHamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
700 okudum cnmGözün aydın cnm Rabbim sag salim eline kavustursun ins darısı tüm isteyenlerin başına
[/QUOTE]]GÖk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
M M-L-G-M arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin).........769
- @agustos72 ...........................700
- @damla_22 ...........................700
- @mutlu-umutlu ....................700
- @yasmin5846 .......................700
- @papatyamm_3474..(ayşe)...
- @volhat .............................1000
- @gulbahcesi0618...........(gülşen).....800
- @masculin .....(ayşe)..............
esmerm91 ........................ crazy3527 ..........................1000 mavizm .............................. - @okulum ...........................
SENGUL1976 ..................... 1000 - @ysbam ..................................
- @feyzanur_ecrin .....zeynep...
Dendrobium .....(esma)........1000 - M M-L-G-M ................200
happyangel01 .........................2000 hasretimsensin ................................
KALAN: 8200
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssiz 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor
çok sevindim canımmm gözünaydınnn Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinHamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
Canim ben de gecen hafta 4. Asilamami oldum. 5 gun sonra test gunum. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Feyzanur ecrin hakkını helal et sana dua okuyamadım dün çok kötüydüm vallahi kendime aldığım duami bile okuyamamisim belki bugün hastaneye gicem vallahi hiç iyi değilim ölümlü dünya kızlar hepiniz hakkınızı helal edin
Biz bir aşılama denedik canımı çok yaktılar gerçekten çok kötü geçti sonuç tabii negatifti ben çok üzüldüm toparlamak zor oldu benim için canım para tuzağına düşmüşüz
Hamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?