- 11 Ocak 2014
- 1.520
- 1.637
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.041
inşallahhh hayırlı haberlerle gelirsin canımsaat 4de doktora gidiyorum arkadaşlar ne olur benim için dua edin.
allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahhh hayırlı haberlerle gelirsin canımsaat 4de doktora gidiyorum arkadaşlar ne olur benim için dua edin.
allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
Canimi yaktilar deyince sasirdim.4.asilamami yaptirdim . Hic anlamiyorsun asilama yapilirken. Gittigin doktoru degistir canimBiz bir aşılama denedik canımı çok yaktılar gerçekten çok kötü geçti sonuç tabii negatifti ben çok üzüldüm toparlamak zor oldu benim için canım para tuzağına düşmüşüz
evet aşılama ağrısız acısız basit bişey, ne yaptılarki sana babyinloveCanimi yaktilar deyince sasirdim.4.asilamami yaptirdim . Hic anlamiyorsun asilama yapilirken. Gittigin doktoru degistir canim
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzel haberlerle dönersiiinnnKendim için 200 adet aliyorum.. Simdi kan testi sonucunu bekliyorum arkadaşlar :)
Canım gözünaydınnnHamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
Canimmm çok swvindim coook dua teyzesi olduk :)Hamileyimmmmmmm allahima şükürler olsun o kadar bekledikki bu ani şuancokk mutluyum rRabbim tez zamanda hepinize nasip etsin inş. Bana ettiğiniz dualar kabul oldu
Canım her ne yaptıysa içime iğneler batıyor gibiydi hatta söyledim çok acıyor diye artık acımaz falan dedi zaten o doktora gitmiyorum artıkCanimi yaktilar deyince sasirdim.4.asilamami yaptirdim . Hic anlamiyorsun asilama yapilirken. Gittigin doktoru degistir canim