- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.021
Cok teşekkür ederim canim rabim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin
ben anadolu yakasındayım ama bu acı olaydan sonra herhalde 10 ayrı doktora gitmişimdir medical park floransnigthel acıbadem vs bir sürü doktorlara gittim.
bende birde kist var birtürlü gitmiyo biyandan onunla mücadele ediyorum.
banada bazen geliyo bazen gelmiyo bildirimleryok onunla alakalı değil canım ben laptoptan giriyorum aynı sorunu yaşıyoruz aceba takibi iptal edip yeniden takip et desek düzelcek mi onu bir deniycem sende dene bakalım
günaydın canım bende 1000 tane alıyorum dendrobium içinGOk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
Dendrobium ESMA arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin).........769
- @agustos72 ...........................
- @damla_22 ...........................
- @mutlu-umutlu ....................
- @yasmin5846 .......................700
- @papatyamm_3474 474 ..(ayşe)...
- @volhat ................................
- @gulbahcesi0618...........(gülşen).....
- @masculin .....(ayşe)..............
esmerm91 ........................ crazy3527 ..........................1000 mavizm .............................. - @okulum ...........................
SENGUL1976 ..................... 1000 - @ysbam ..................................
- @feyzanur_ecrin .....zeynep...
Dendrobium .....(esma)........ - M M-L-G-M ................1000
- @mevtul .........................2000
KALAN: 12300
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssiz 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor
gözünaydın cnm Rabbim tamamına erdirsinBen 1,5 senelik evliyim 4. ayımda hamile kaldım fakat 2,5 aylıkken bebişim karnımda öldü sonra 6 ay ara verdim.Arkasından uğraştım kafama taktım testler yaptım sonuç yoktu her seferinde yıkıldım ama sonra Rabbime bıraktım kafama takmayıp olacağı varsa olur dedim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim Allahım isteyen herkese nasip etsin inşaAllahhh
Amiiinn inşaAllahhh korkularım var acaba ilk bebeğimde olduğu gibi olur mu diye kürtaj falan Allah kimseye yaşatmasın çok zorgözünaydın cnm Rabbim tamamına erdirsin
aklına kötü şeyler getirme dua et hatta bak biz burda herkese sırayla dua ediyoruz sende katıl senin bebişin için niyetlenelimAmiiinn inşaAllahhh korkularım var acaba ilk bebeğimde olduğu gibi olur mu diye kürtaj falan Allah kimseye yaşatmasın çok zor
İnşallah hayırlı haber alırsın canımCanim ben de gecen hafta 4. Asilamami oldum. 5 gun sonra test gunum. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin
Biz bir aşılama denedik canımı çok yaktılar gerçekten çok kötü geçti sonuç tabii negatifti ben çok üzüldüm toparlamak zor oldu benim için canım para tuzağına düşmüşüzhmm bende sorun yok diyo dktlar bu ay dogum kontrol hapına basladım 2 ay içecem bakalım sonrası 4. aşılamam olacak hayırlısı
cnm gülşenin internet paketi dün bitiyodu bildirimlerini ben yapıcam 800 hergün okuycak istersen düş sen giremeyebilir bugün ama okur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?