- Konu Sahibi babyinlove
-
- #1.081
Insallah canim bu sefer tutar. 5 seneden beri bekliyorum . Senin icin de cok sevindim.insallah ben de bu duyguyu yasarimayy inşallah hamilesindir canım canı gönülden isterim hamile haberini duymayı çok zor rabbim kimsenin kucanı boş koymasın içindede bizimkileri inşallah aminnnnn
Insallah canim bu sefer tutar. 5 seneden beri bekliyorum . Senin icin de cok sevindim.insallah ben de bu duyguyu yasarim
Canim kusura bakma. Yakamoz adli arkadasla karistirdim. Bugun cok dalginim. Adet sancim basladi adet olcam gibi moralim bozuk kusura bakma.ben de 4 yıl olacak evleneli 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalamadım sen yanlışmı anladınki canı
Canim kusura bakma. Yakamoz adli arkadasla karistirdim. Bugun cok dalginim. Adet sancim basladi adet olcam gibi moralim bozuk kusura bakma.
Amiin insallahönemli değil canım bbozma morali insallah hayırlısıyla gelir bebeşlerimiz
Allah razı olsun canım kimyasal gebelik geçirdim galiba dün dün çok kötüydüm adet olunca biraz kendime geldim bugünde feci bir sancı varhelal olsun canım ne demek bazen olabiloyo kaç gündür bende çok kötüydüm giremedim fazla hayırdır neyin var çok geçmiş olsun rabbim şifa versi canım
canım çok kötüydü inanki ağladım ki ben çok kuvvetliyimdir acıya dayanırım ne ağrılar çektim sesim çıkmadı benim zaten hiç tutmicak bi aşılamayı yapmış para tuzağıydı resmen işlem sırasında içime bişeyler battı o kadar kötü oldumki bi daha kontrole falan gidemedim çok etkilendim sanki tutup çekiyor koparıyor gibi acıyordu inanneden öle olduki benim doktorum cok nazikti hic bişey hissetmedim ama sonrasında bi hafta agrim oldu sonuç negatifti 4. aşılama yada tüp bebek olacak bakalım hayırlısı
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]GÖk KAPILARINI AÇAN DUA[/COLOR]
“Bismillahirrahmanirrahim“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA, SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin enbüyüğüdür Allah'a olanhamdimizçoktur Sabah akşam her an tesbihimizAllah'adır)
18769 YA VASİ CELLE CALALÜHÜ
Tesbih bittiğinde YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR.
@YAKAMAZZZZZ arkadasimıza okuyoruz
SIRALAMA:
- @babyinlove .....(aylin).........769
- @agustos72 ...........................700
- @damla_22 ...........................700
- @mutlu-umutlu ....................700
- @yasmin5846 .......................700
- @papatyamm_3474..(ayşe)...
- @volhat .............................1000
- @gulbahcesi0618...........(gülşen).....800
- @masculin .....(ayşe)..............500
esmerm91 ........................700 crazy3527 ..........................1000 mavizm ..............................700 - @okulum ...........................700
SENGUL1976 ..................... 1000 - @ysbam ..................................
- @feyzanur_ecrin .....zeynep...800
Dendrobium .....(esma)........1000 - @YAKAMAZZZZZ ................200
happyangel01 .........................2000 hasretimsensin ................................700
KALAN: 4100
* Arkadaşlar hatırlatmak ıstedım Mazeretssiz 3 kısıden dua almayan arkadasımızı çıkarıyorum listeden!!!
* sayı alırken lütfen EN AZ 700 alalım dualar yetişmiyor
GECMIS OLSUN TATLIM BENDE IKI KEZ ASILAMA OLDUN AMA HIC O KADAR ZOR GECMEDI.DOKTORUNU DEGISTIR PES ETME.canım çok kötüydü inanki ağladım ki ben çok kuvvetliyimdir acıya dayanırım ne ağrılar çektim sesim çıkmadı benim zaten hiç tutmicak bi aşılamayı yapmış para tuzağıydı resmen işlem sırasında içime bişeyler battı o kadar kötü oldumki bi daha kontrole falan gidemedim çok etkilendim sanki tutup çekiyor koparıyor gibi acıyordu inan
zaten gitmiyorum canım araştırıyorum bursada iyi bir doktor ama bulamadım dahaGECMIS OLSUN TATLIM BENDE IKI KEZ ASILAMA OLDUN AMA HIC O KADAR ZOR GECMEDI.DOKTORUNU DEGISTIR PES ETME.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?