- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.001
tabiki canım herkesin duasına ihtiyacımız var ekliyim hemen seniBende katılabilir miyim arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki canım herkesin duasına ihtiyacımız var ekliyim hemen seniBende katılabilir miyim arkadaslar
tsk ederim 1000 tane aldım o zaman canm allah kabul etsintabiki canım herkesin duasına ihtiyacımız var ekliyim hemen seni
hayırdır canımçok kötüydüm perişandım yeni girebildim duam bitmiş kızlar agzınıza yüreğinize saglık rabbim dularımızı duyar kabul eder inşallah
hayırdır canım
inş canım bende çok kötü geçiriyorumadet sancısı canım ya benimki çok şiddetli oluyoluyo rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
inş canım bende çok kötü geçiriyorum
benim çik kistim vardı canım 2 taraflı ondan çok kötü geçiriyordumsebebi nedir anlayamadim
Canim ben de gecen hafta 4. Asilamami oldum. 5 gun sonra test gunum. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsinhmm bende sorun yok diyo dktlar bu ay dogum kontrol hapına basladım 2 ay içecem bakalım sonrası 4. aşılamam olacak hayırlısı