- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
- Konu Sahibi babyinlove
- #1.001
tabiki canım herkesin duasına ihtiyacımız var ekliyim hemen seniBende katılabilir miyim arkadaslar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki canım herkesin duasına ihtiyacımız var ekliyim hemen seniBende katılabilir miyim arkadaslar
tsk ederim 1000 tane aldım o zaman canm allah kabul etsintabiki canım herkesin duasına ihtiyacımız var ekliyim hemen seni![]()
hayırdır canımçok kötüydüm perişandım yeni girebildim duam bitmiş kızlar agzınıza yüreğinize saglık rabbim dularımızı duyar kabul eder inşallah
hayırdır canım![]()
inş canım bende çok kötü geçiriyorumadet sancısı canım ya benimki çok şiddetli oluyoluyo rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
inş canım bende çok kötü geçiriyorum![]()
benim çik kistim vardı canım 2 taraflı ondan çok kötü geçiriyordumsebebi nedir anlayamadim
Canim ben de gecen hafta 4. Asilamami oldum. 5 gun sonra test gunum. Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsinhmm bende sorun yok diyo dktlar bu ay dogum kontrol hapına basladım 2 ay içecem bakalım sonrası 4. aşılamam olacak hayırlısı