- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
- Konu Sahibi babyinlove
-
- #3.321
Canım anlamadım kim için 50 aldın bide yeni arkada içinde çok az değil mı50 BEN ALIYORUM ARKADASLAR...
Güldürdün beni tatlım yaaa :) isimle dua etmek daha mantıki geliyor zatenArkadaşlar Deborah olarak yazmak zor geliyorsa özgen yazabilirsiniz.
Ne güzel güldürmüşüm seni,bugün diğer dua ya başlarken moralim bozuk yazmışsın üzüldüm...Moral bozulur tabi insanız ama Allah büyük hepimizin çabasını görüyordur dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah.Güldürdün beni tatlım yaaa :) isimle dua etmek daha mantıki geliyor zaten
GÖK KAPILARINI AÇAN DUA
1 kez başlarken okunacak
Bismillahirrahmanirrahim
“ALLAH’U EKBER KEBİRA, VELHAMDÜ LİLLAHİ KESİRA,SÜBHANALLAHİ BÜKRETEN VE ESİLA”
(Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla.Allah büyüklerin en büyüğüdür. Allah'a olan hamdimiz çoktur .Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır)
8.000 "EL VAHİD"
Tesbih bittiğinde 1 kez "YA RAFİ'UYAKADİRU'L-MUKTEDİR "Okunacak.
Arkadaşlar okurken kişiye niyetle okumayı unutmayalım.
tubatesbih ARKADAŞIMIZA OKUYORUZ;;;
LİSTEMİZ;
KALAN:...................................0
babyinlove .(aylin)..................300 damla_22 .... .........................300 mutlu-umutlu ......................250 ya se min .(Yasemin).........300 - @papatyamm_3474.(ayşe)......350
gul333 ....................................350 mavizm ...................(((mazeretli))) - @masculin.(ayşe) ...................300
SENGUL1976 . (Şengül).......500 ZEYNEP0682 ....................... Dendrobium . (esma)............300 whitebal .(Rabia) .................300 - @aybirgen.. .........................300
- Y yenibidunya ..........................400
gadriell ................................300 zeyneplivadi .........................300 tubatesbih .... ......................300 ozgecan19 ... .........................300+200 avatar33 ... ............................350+200 - @whiterose55.........................300
- C canasu .. ...............................500
filiz2012 . ..............................300 - D Deborah26 .. .........................400+150
kitkat .(tugba..).....................100 demet1973 ............................350
Not=Mazeretsiz 2 arkadaşımızın duasına üstüste katılmayanlar listeden cikarilir.....]
Tatlım 200 kalmıştı onu yazımFiliz icin 400 aldim bitsin arkadasinizin duasi.
Aynen canım bütün gün yüzüm gülmedi sen sebep oldun gülümsedim inan sığınıyorum rabbime sorundan çözümü hazırlar allah biliyorum ama zihin iste neden ben dedirtiyor bazen dayanamayıp çok üzülüyorumNe güzel güldürmüşüm seni,bugün diğer dua ya başlarken moralim bozuk yazmışsın üzüldüm...Moral bozulur tabi insanız ama Allah büyük hepimizin çabasını görüyordur dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah.
deborah için 500 aldım
Ayyy ne güzel bana gelmiş sıra, okuyan ve okuyacak olan herkesten Allah razı olsun,isteyen, bekleyen herkesle beraber bizlere de en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin, ömürlü olsunlar, hayırlı evlat olsunlar...Bu cuma gününün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin daha fazla beklemeye gerek kalmadan kucağımız dolsun inşallah.Adım Özgen bu arada, kendim için 200 aldım Teşekkür ederim...
Debirah icin 300 aldim
Debolah icin 250 alıyorum
500 canim
Yeni kişi için 400
Özgen için 300 okudum
350 okuyacaktim hızımi alamayip 400 okumusum nasib böyleymis allah kabul etsin.
Özgen için 300 aliyorum.
300 aliyorum kizlar ozgen icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?