- 16 Mayıs 2022
- 1.652
- 1.125
- 63
- 36
- Konu Sahibi sebastian06
Bazen basit nedenlerden etkileyebiliyor. Drların hepsi bunu önemsemiyor. İnfertilite den iyi derecede anlayan kariyer ve geçmişine bakarak seçebileceğin bir Dr bul öncelikle. Genellikle tüp bebek yapan Dr lar infertilitede uzman oluyor. Özelde uzman bir kadın doğumuncunun bana yaptığı yanlış yönlerdirme ve eksik tahliller 6 ayımın gitmesine bütün adet düzenimin bozulmasına sebep oldu. Beni heveslendirip her an bekliyorum demesi de cabası. Tsh değeri, insülin direnci, d vit eksikliği bazen gebeliğe engel oluyor. Bunlar kontrol altına alınınca kendiliğinden gebe kalan oluyor. Onun dışında kilo vermek spor yapmak kaliteli organik beslenip vitamin takviyeler ile yumurta kalitesini arttırıcı bir yaşam biçimine başlamalısın. Hsg nin ömrü 6 ay 1 sene en fazla. Tekrar hsg çekilmeli eşinin sperm analizi tekrar değerlendirilmeli. Femara çatlatma iğnesi gibi yumurta takibi yapılmadıysa denenebilir. Bununla da sonuç alan çok. Gelelim aşılamaya çok zaman değil 1.5 Sene de olsaydın denenebilir derdim. Fakat 3 yıl çok aşılama başarı yüzdesi %15 felan üstelik maliyeti tüp bebeğe yakın. Artık sonuca odaklı daha yüksek ihtimal olan tüp bebeğe gitmeyi tavsiye ederim. Embriyo kısmında bir sıkıntı varsa zaten bu ancak tüp bebekte anlaşılır.
Bunların hepsini sırayla yaşadım benimde sebepsiz ve 4 yıla yaklaşacak neredeyse. Ve nasipse tüp bebeğe gidiyorum. Birbirimize dua edelim.
Bunların hepsini sırayla yaşadım benimde sebepsiz ve 4 yıla yaklaşacak neredeyse. Ve nasipse tüp bebeğe gidiyorum. Birbirimize dua edelim.
Son düzenleme: