• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok istiyordum ekimde doğum yapmayı, ama tren kaçtı sanırım adet sancım başladı bile. Siz ne kadar sürede hamile kaldınız acaba?
Benim süreç uzun 22 aylık evliyim bir düşüğüm oldu bu süreçte . Şimdi tekrar hamileyim çok şükür . Hamile olmak önemli değil önemli olan bebeğin sağlıklı olması.

Kaçıncı ayda kaldınız??
Ben uğraşırken çevremdeki herkes ya korunurken, ya ilk gece hamile kaldı da :) ben 9. Aya gireceğim denemede hiç böyle hayal etmemiştim

Kaçıncı ayda kaldınız??
Ben uğraşırken çevremdeki herkes ya korunurken, ya ilk gece hamile kaldı da :) ben 9. Aya gireceğim denemede hiç böyle hayal etmemiştim
Benimde öyle oldu benden sonra evlenenler falan hep doğurdu şu an napalım allah şu zmanı uygun görmüş demekki

Aynen öyle bir defada hamile kalan arkadaşım var, anlamadan hamile kalan arkadaşım var, ben de öyle kolay oluyor sanıyordum, bilsem en başından korunmazdım. Allahım en hayırlı zamanda en hayırlısını versin bekleyen isteyen herkese.
Hamile kalamadığım ay aklımdan geçenleri sıralamışsın resmen canım
Ben de dedim hani bi kerede hatta korunurken bile hamile kalan var onlar nasıl kalıyo diye hayret etmiştim ve yakın arkadaşıma dedim ki asla ama asla korunma. O daha evli değil ve çocuk istiyor . Ben de dedim o kadar basit değilmiş herşey.
Benim de bi takvimim vardı aralıkta hamile kalıp eylülde doğum. Falan filan ..
Bu gidişle eylülde anca hamile kalırım herhalde.
Ah ahh.. bana kalsa 3 yıl beklemezdm çocuk için ama hayat işte bazen istemeden de olsa bazı şeylere öncelik vermek zorundasın. Çocuğu sonraki planlara atıyorsun, istediğin zaman da olmuyor.
Ay neyse sabah sabah çenem düştü

Hamile kalamadığım ay aklımdan geçenleri sıralamışsın resmen canım
Ben de dedim hani bi kerede hatta korunurken bile hamile kalan var onlar nasıl kalıyo diye hayret etmiştim ve yakın arkadaşıma dedim ki asla ama asla korunma. O daha evli değil ve çocuk istiyor . Ben de dedim o kadar basit değilmiş herşey.
Benim de bi takvimim vardı aralıkta hamile kalıp eylülde doğum. Falan filan ..
Bu gidişle eylülde anca hamile kalırım herhalde.
Ah ahh.. bana kalsa 3 yıl beklemezdm çocuk için ama hayat işte bazen istemeden de olsa bazı şeylere öncelik vermek zorundasın. Çocuğu sonraki planlara atıyorsun, istediğin zaman da olmuyor.
Ay neyse sabah sabah çenem düştü
Bilemiyorsun işte canım, ben evleneli 6 ay oldu, 2. aydan sonra korunmayı bıraktık ama yaşım 33, bu yüzden acele ediyorum. Adetim 2 gündür gecikti ama karın ağrım filan var ve yumurtlama zamanı eşim yanımda değildi, çok istemiştim bu ay hamile kalmayı, yine de birazdan test alıp yapıcam, hayırlısı ne diyelim.

Bilemiyorsun işte canım, ben evleneli 6 ay oldu, 2. aydan sonra korunmayı bıraktık ama yaşım 33, bu yüzden acele ediyorum. Adetim 2 gündür gecikti ama karın ağrım filan var ve yumurtlama zamanı eşim yanımda değildi, çok istemiştim bu ay hamile kalmayı, yine de birazdan test alıp yapıcam, hayırlısı ne diyelim.
Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah bebeğini. Kafayı çok takmazsak bu ay hamile kalırız gibime geliyor;)

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıkla en kısa zamanda kucağına alırsın inşallah bebeğini. Kafayı çok takmazsak bu ay hamile kalırız gibime geliyor:KK66:
Ben de öyle bir negatif aldım, diğer zamanlarda da adetim günü gününe geldi. Eve geldim şimdi testi yapmadan bir kahve içeyim dedim dalgınlıktan bacağıma döktüm kahveyi onunla uğraşıyorum şimdi, kızarıklık var sadece ama fena yandı canım.

Son alıntımı yanlış yere yapmışım çok pardon, benim umutlar artık mart ayına, test negatif çıktı, hayırlısı diyorum...
Geçmiş olsun canım kahve dökülmüş ya bişey olmamıştır inşallah.
Üzülme ya Allah can sağlığı versin ben inanıyorum en beklemediğimiz anda bi bakmışız hamileyiz:skandal:
Ben de doktora gidicem kim bilir ne problemler sıralayacak :oops:
Yine de ümid etmeye devam.

Son alıntımı yanlış yere yapmışım çok pardon, benim umutlar artık mart ayına, test negatif çıktı, hayırlısı diyorum...
canım moralini bozma bazen idrar testlerinde de çıkmayabiliyor.
eğer gerçekten negatifse de demekki doğru zaman değilmiş Martta olur belki:KK16:
Biz de deniyoruz 3 bucuk aydır hep negatif, artık akısına bıraktım olursa olur diyorum yoksa insan çok yıpranıyor her negatifi görüşte üzüntü.
Hiç gerek yok Allah büyük hepimizin gönlüne göre verecektir eminim.
Hayırlısıyla tez zamanda nur topu gibi evlatlarımız olsun insallah hepimizin:dua::KK200:

Bugun asilamada 9. Gunum ama felaket bel agrisiyla uyandim adetmi olucam acaba

S olan bu sabah A olan dun aksam yapilan testtir. Ben sabah yapılan da hafiften olsa bi çizgi gördüm yanildim mi diye eşime de gösterdim oda gördü. Yardim edin 31 ocakda catlatma iğnesi vuruldum 3 gün kaldı adetime

Eklentiler

• IMG_20180214_001201.jpg
    IMG_20180214_001201.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 44
S olan bu sabah A olan dun aksam yapilan testtir. Ben sabah yapılan da hafiften olsa bi çizgi gördüm yanildim mi diye eşime de gösterdim oda gördü. Yardim edin 31 ocakda catlatma iğnesi vuruldum 3 gün kaldı adetime
Canım ben göremedim ama iatersen bi karartma yap tekrar at yada bugün tekrar yap bi test

Back