Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)

Selam arkdslr ben yeni üye oldum. Yumurtlamanın 1.gününde ilişki yasadik esimle. Bugün songün bugnde deniycez
Esim yorgun ve isteksizdi 2gundur bugn zorlicam. Sizce tutarmi?

Hımm yani 11.gün yetiyor aslında ya benim bat 20 şubat. Çatlama 4 şubat. Ama ben sanırım 16 sinda kan vereceğim çünkü diğer günler sabah okulda oluyorum :)
Canm var daha senin bekle biraz daha kan vermek için

Selam arkdslr ben yeni üye oldum. Yumurtlamanın 1.gününde ilişki yasadik esimle. Bugün songün bugnde deniycez
Esim yorgun ve isteksizdi 2gundur bugn zorlicam. Sizce tutarmi?
Hosgeldin aramıza canım . Hayırlısı olsun hakkınd . İnş hersey istedgn gbi olur . Bir iki gün yasama ilişki devam et . İki günde bir . Adete bir hafta kalana kadar.

Bugün yine regl oldum. Denemede 9. Ayımıza giricez Hazirandan beri deniyoruz. Rahim filmi dışında her şey yapıldı. Geçen ay klomen ovitrelle oldum sonra dedim ne yapıyorum salak mısın 8. Ayda dokta koştun yaşım 28.
Bu ay çörek otu kürü yapıcam ve 12. Gün belime yakı yapıcam.

Çörek otu kürü + yakı+ pressed jel. Hepsini aynı anda yapıcam zararı olur mu
Zararaı olacagını sanmıyorum canım.

Merhaba bende yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. 5 6 aydır bebek istiyoruz 1 defa kimyasal gebelik yaşadım. Kadın doğuma gidip hormon tahlillerime baktırdim herşey normal ultrason falanda yumurtalıklar. Yalnızca tsh değerim 6.01 cıktı. Endokrinden sıra bulamadım dahiliye gittim. 3 gün sonra 7.08 olmuş. Levotiron 50mg başladık. 1 hafta kaldı kontrole şuan korunuyoruz. Bi an önce bebeğim olsun istiyorum . Allah hepinizin gönlüne göre versin.

Merhaba bende yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. 5 6 aydır bebek istiyoruz 1 defa kimyasal gebelik yaşadım. Kadın doğuma gidip hormon tahlillerime baktırdim herşey normal ultrason falanda yumurtalıklar. Yalnızca tsh değerim 6.01 cıktı. Endokrinden sıra bulamadım dahiliye gittim. 3 gün sonra 7.08 olmuş. Levotiron 50mg başladık. 1 hafta kaldı kontrole şuan korunuyoruz. Bi an önce bebeğim olsun istiyorum . Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Amin canm tedavini aksatma . Allah senin de gönlüne göre versin inş

Sanki hamile kalmak çok çok çok aşırı zor gibi bişey geliyor bana kızlar ya...:(
Sanki hiç hamile kalamayacak gibi..
Tüm Ümitlerim tükendi sanırım

Back