Amin. Dun bthcg yaptım 26.40 çıktı bugün doktora gittim 2 tane 4 cnm büyüklüğünde kistin var dedi bi daha kan verdim 3 de cikacakBen de bebek icin bekleyenlerdenim. Rabbim yardimcimiz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin. Dun bthcg yaptım 26.40 çıktı bugün doktora gittim 2 tane 4 cnm büyüklüğünde kistin var dedi bi daha kan verdim 3 de cikacakBen de bebek icin bekleyenlerdenim. Rabbim yardimcimiz olsun
Canım hamilesin tebriklerAmin. Dun bthcg yaptım 26.40 çıktı bugün doktora gittim 2 tane 4 cnm büyüklüğünde kistin var dedi bi daha kan verdim 3 de cikacak
Yumurtlama olmus senjn canimKızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin
Hosgeldin canim ilk once kist var mi hormon baktirdin mi esinde sikinti var mi ?Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza siteninde yenisiyim temmuzda evlendim 1 yil olmadi 2 ay kadar korunmak icin ilac kullandim biraktim bebis istiyoruz deniyoruz olmuyor yardimlariniza ihtiyacim varr
Kizlar yardim!!! 2 gun once sabah siddetli bel agrisi ile uyandim ertesi gun sabah akintiyla kahverengi leke geldi peceteye ayni sabah kasik agrim adet agrisi gibi oldu sizne nedemek bu adetmi olucam. Bu arada asilamamin 9. Gununde basladi bel agrisi suan 11. Gunum
mcanim allah kucaginada almayi nasip etsinkucaginast: 54859812 .!.:Amin. Dun bthcg yaptım 26.40 çıktı bugün doktora gittim 2 tane 4 cnm büyüklüğünde kistin var dedi bi daha kan verdim 3 de cikacak
Hosgeldin canim ilk once kist var mi hormon baktirdin mi esinde sikinti var mi ?
Keciboynuzu pekmezi burda cok okumustum faydali oldugu soyleniyor canim ins lstedgb zamn rabbim verirHosbuldum canim. Kist yok hormon testi yaptirmadim henuz doktor bana folik asit esime sperm arttirici bi ilac verdi henuz almadim ilac yerine daha dogal seyler denemeyi dusunuyorm ama nerden baslayacagimi bilmiyorum. Birde cift rahim var doktor sıkınti olmaz dedi ama oda bir engelmi bilmiyorum
Bugün de yaptım ovulasyon testi sanki dünkinden daha koyu çıktı ne dersiniz?Yumurtlama olmus senjn canim
Saol canim tesekkur ederim isteyen herkese versin rabbim insallahKeciboynuzu pekmezi burda cok okumustum faydali oldugu soyleniyor canim ins lstedgb zamn rabbim verir
Amin canım allah isteyen herkese versin kucaklarımızı boş bırakmasınSaol canim tesekkur ederim isteyen herkese versin rabbim insallah