• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kistle betanin alakasini anlayamadim ama insallah guzel haberler alirsiniz

Kist ve beta zaten alakasız ben oluşan olayı sordum. Bu sonuca gore hamilelik var mi yok mu diye

Kızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin

Eklentiler

• 8E5051E5-16A3-489F-BB2A-0E9DC33B5738.jpeg
    8E5051E5-16A3-489F-BB2A-0E9DC33B5738.jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 41
Kizlar yardim!!! 2 gun once sabah siddetli bel agrisi ile uyandim ertesi gun sabah akintiyla kahverengi leke geldi peceteye ayni sabah kasik agrim adet agrisi gibi oldu sizne nedemek bu adetmi olucam. Bu arada asilamamin 9. Gununde basladi bel agrisi suan 11. Gunum

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza siteninde yenisiyim temmuzda evlendim 1 yil olmadi 2 ay kadar korunmak icin ilac kullandim biraktim bebis istiyoruz deniyoruz olmuyor yardimlariniza ihtiyacim varr

Kızlar benim genelde 15-16. günüm ovulasyon günüm ama bu ay ovulasyon testleriyle yumurtlama günümü bulmak istedim ekteki fotoğraf 10-11-12-13. gün yaptığım testler en alttakini bugün yaptım ama aşırı silik çıktı bu ne demek oluyor lütfen yardım edin
Yumurtlama olmus senjn canim

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza siteninde yenisiyim temmuzda evlendim 1 yil olmadi 2 ay kadar korunmak icin ilac kullandim biraktim bebis istiyoruz deniyoruz olmuyor yardimlariniza ihtiyacim varr
Hosgeldin canim ilk once kist var mi hormon baktirdin mi esinde sikinti var mi ?

Beta hcg baktirmalisin
Kizlar yardim!!! 2 gun once sabah siddetli bel agrisi ile uyandim ertesi gun sabah akintiyla kahverengi leke geldi peceteye ayni sabah kasik agrim adet agrisi gibi oldu sizne nedemek bu adetmi olucam. Bu arada asilamamin 9. Gununde basladi bel agrisi suan 11. Gunum

Tebrikler can
kucaginast: 54859812 .!.:
Amin. Dun bthcg yaptım 26.40 çıktı bugün doktora gittim 2 tane 4 cnm büyüklüğünde kistin var dedi bi daha kan verdim 3 de cikacak
mcanim allah kucaginada almayi nasip etsin

Hosgeldin canim ilk once kist var mi hormon baktirdin mi esinde sikinti var mi ?

Hosbuldum canim. Kist yok hormon testi yaptirmadim henuz doktor bana folik asit esime sperm arttirici bi ilac verdi henuz almadim ilac yerine daha dogal seyler denemeyi dusunuyorm ama nerden baslayacagimi bilmiyorum. Birde cift rahim var doktor sıkınti olmaz dedi ama oda bir engelmi bilmiyorum

Hosbuldum canim. Kist yok hormon testi yaptirmadim henuz doktor bana folik asit esime sperm arttirici bi ilac verdi henuz almadim ilac yerine daha dogal seyler denemeyi dusunuyorm ama nerden baslayacagimi bilmiyorum. Birde cift rahim var doktor sıkınti olmaz dedi ama oda bir engelmi bilmiyorum
Keciboynuzu pekmezi burda cok okumustum faydali oldugu soyleniyor canim ins lstedgb zamn rabbim verir

Kızlae bugün kesemi gördüm allahım nasip ederse on gün sonrada bebeği göreceğim . Çok stresliyim de stres yapma dedi ama ne mümkün . Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizimde kucagımıza da almayı nasip etsin inşallah. Dualarım hepimize

Prmm Prmm sizi tanıyorum ama baslıgı actıgınız gunden berı olan yazılarınızı okudum☺️ Bende deneme surecındeyım bu ay 6. Ayım ve artık cok stres ıcındeyım,suan hamıle oldugunuzu gorunce cok sevındım cunku ıcımde bı umut oldu,ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur,rabbım ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın ınsallah

Back