Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanki hamile kalmak çok çok çok aşırı zor gibi bişey geliyor bana kızlar ya...
Sanki hiç hamile kalamayacak gibi..
Tüm Ümitlerim tükendi sanırım
Benimde öyleydi bir ay önce bak bu ay hamileyim rabbimin izniyle ne zaman geleceği belli olmuyor tam yoruldum dıyorsun bi bakmıssın bebiş gelmiş rabbimin emaneti

Benimde öyleydi bir ay önce bak bu ay hamileyim rabbimin izniyle ne zaman geleceği belli olmuyor tam yoruldum dıyorsun bi bakmıssın bebiş gelmiş rabbimin emaneti
İnşallah öyle olur. İnsan dört gözle bekliyor bebişini. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın amin.

Hani çörek otu bal ile yakı aynı işlevi görüyor ya.ne bileyim :)) korkmuştum belki yapışırırım çörek otuna başladım. Çiğneye çiğneye yedim öykkk hoş zehir olsa yerdim :))
Çörek otu kürü nasıl, bana da anlatır mısınız? Bir de ben yeniyim arkadaşlar bat dediğiniz beklenen adet günü mü oluyor?

Çörek otu kürü nasıl, bana da anlatır mısınız? Bir de ben yeniyim arkadaşlar bat dediğiniz beklenen adet günü mü oluyor?
Ben şöyle yaptım
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın
10 -12 arası tatlı kaşığı çörek otu
Karıştırdım
Adetimin 2. Günü başladım 10 gün yiyeceğim. 1 yemek kaşığı sabah 1 yemek kaşığı akşam. 9. Aya girdik denemede. Şükürler olsun her şey mükemmel ama olmuyor. Delirme noktasındayım. Zehir iyidir deseler yemeyi düşünürün :)) bu doğru tariftir vs bilmiyorum. Daha dığrusunu bilen yanlış olduğunu düşünen yapmadın ben ilk kez deneyeceğim. Dediğim gibi zehir iç deseler muhtemelen içerdim :))

Çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerimizi de yazmak nasip olur burdan. Bizim de dört ay oldu ama son ay önemli tarihlerde eşimin yanında değildim, bu ay ne gerekirse yapmayı düşünüyorum ben de :)

Yaa kıyas istemeden yapıyorum. Ben 4 yıllık evliyim. 7-8 aydır çocuk planı yapıyoruz. Arkadaşım evlendiği gece hamile kaldı. Şaka olsa komik değil :))

Yaa kıyas istemeden yapıyorum. Ben 4 yıllık evliyim. 7-8 aydır çocuk planı yapıyoruz. Arkadaşım evlendiği gece hamile kaldı. Şaka olsa komik değil :))
Aynen ya benden sonra evlenen herkesin çocuğu olacak. Hatta bi arkadaşımız var eşi gemilerde çalışıyor 6 ay gelmiyor. Ona takılmıştık hadi gitmeden yapın 1tane diye. Aradan 1 hafta geçti kocası gitti. Kız 1 ay sonra hamileyim dedi şuan bebeği doğdu 2 ay oldu. Ozamanlar bebek düşünmüyorduk düşünmeye başlayınca okadar kolay olacağını sanmistim ama malesef öyle olmadi

Ve bi arkadaşım yanlışlıkla hamile kaldı sadce 1 defada yani. Kafayı yiyecem ben 5 6 aydır olmuyooor

Ve bi arkadaşım yanlışlıkla hamile kaldı sadce 1 defada yani. Kafayı yiyecem ben 5 6 aydır olmuyooor
Aynen öyle bir defada hamile kalan arkadaşım var, anlamadan hamile kalan arkadaşım var, ben de öyle kolay oluyor sanıyordum, bilsem en başından korunmazdım. Allahım en hayırlı zamanda en hayırlısını versin bekleyen isteyen herkese.

Bu arada benim bat'ım bugün, dün sancım vardı bugün yarın adet olurum dedim, yumurtlama döneminde eşim yanımda değildi zaten bu ay ümitlenmedim o yüzden. Ama ister istemez 4 aydır hüzünleniyorum adet olduğumu görünce.

Inşallah en kısa zamanda hamilelik haberi alırsın canım

Bu zamana kadar gayet korunmaya dikkat edenx hayır kesinlikle düşünmüyorum daha 28 yaşımdayım kariyeriminv zirvesindeyim diyen ben. Keşke hamile olsam. Doğum yapınca 3 yıl işe ara vereceğim modundayım. 8 ay önce biri bana dese hadi canım derdim. Bence bebek yapması zor. İlk geceden hamile kalmak da biraz değişik.

Kesinlikle. Artık çok sıkıldım her ay adet olmaktan.

Bebek yapması gerçekten çok zor

Bebek yapması gerçekten çok zor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok istiyordum ekimde doğum yapmayı, ama tren kaçtı sanırım adet sancım başladı bile. Siz ne kadar sürede hamile kaldınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…