Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kızlar acil bi sorum var ben şimdi kan verdim test için
Sonuç çıktığında kendim internetten görebilir miyim illa hastaneye gitmeme gerek yok dimi??

Canim peki birsey daha sorucam. Benim yumurtam sol taraftaydi. Bugun ozellikle sol tarafimda siddetli bi agri var. Agri gibide degil nasil anlatsam bilemedim. Dokununca bastirinca cok aciyor. Aniden iturunca oksurunce falan. Sence nedne olabilir
Kasık ağrısı aylardır oluyor bende. Ama şunu farkettim kasıklarda batma kesinlikle hamilelik belirtisi. Başlarda oldu demiştim ama dün de oldu 1-2 sefer. Bi de göğüslerde aşırı bi hassaslık oluyor. Dokunulmuyor. Kendi kolum değince bile canım yanıyor. Dışarı çıkmadığım sürece sütyen takamıyorum o derece. Davul gibi olmuşlar. En belirgin belirtiler bunlar. Bi de bel ağrısı. Uyku hali. Son 2si psikolojik de olabiliyor ama.

Yaa kızlar acil bi sorum var ben şimdi kan verdim test için
Sonuç çıktığında kendim internetten görebilir miyim illa hastaneye gitmeme gerek yok dimi??
Hastanenin sitesine gir. Tahlil sonuçları kısmı oluyor. Ya kişisel bilgilerinle ya da barkod numaranla bakabiliyorsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Hastanenin sitesine gir. Tahlil sonuçları kısmı oluyor. Ya kişisel bilgilerinle ya da barkod numaranla bakabiliyorsun. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Of ya hastanenin sitesine girdim tahlil sonuçları tıklıyorum başka bi sayfa açılıyor iki saat yükleniyor yazıyo ama hiçbişey açılmıyor sayfa.
Tükendim artık hep mi beni bulur böyle şeyler ya zaten testi yaptırabilmek bir ayımı aldı şimdi de sonucu öğrenemiyorum süper yani gerçekten hiç bişeye hevesim kalmadı insanların beş dakika da hallettiği iş bana arapsaçı oluyor :( :(

Kızlae her an paylasıyorum çünkü testleri degerlediren arkadaslarıma örnek olsun ben cok arıyordum örnek bakayım bulayım diye. Adetime bes gün var idrar testim bu sekilde

Eklentiler

• FC595B6A-60BE-4F81-A497-CFB9705AC24F.jpeg
    FC595B6A-60BE-4F81-A497-CFB9705AC24F.jpeg
    70,8 KB · Görüntüleme: 49
Kızlae her an paylasıyorum çünkü testleri degerlediren arkadaslarıma örnek olsun ben cok arıyordum örnek bakayım bulayım diye. Adetime bes gün var idrar testim bu sekilde
oooo maşallah koyuluğa bak gözün aydın sağ salim kucağına almayı da rabbim nasip etsin inşallah aminnnn

Kan sonucumu da paylasacagım burdan . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar versin herkese saglıklı
amin inşallah kuzuum sıra ile hepimiz tadacağız bu duyguyu ben inanıyorum sıra bana da gelecek isteyen herkese de

Arkadaşlar tahlil sonucunu öğrenmek için barkod no istiyo bende barkod yok hatırlamıyorum numarayı:( sizce nasıl bulabilirim ? Hastaneyi arasam söylerler mi?

E Efulimm41 Prmm Prmm Eses07 Eses07 yaa bugün üçünüzün de hamilelik takvimi koyduğunuzu gördüm nasıl sevindim. Mesajlarınızı hep görüyodum aklımda kalmışsınız demek ki :KK15:
Sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz duasıyla :KK200:
Kan verdim canım 3te sonucu alacağım
Heyecandan yerimde duramıyorum

Back