Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende 2.ay içindeyim insaAllah bu ay tutar.rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu

Bende senin gibiyim ilk ay tutmadı 3 gün önce 2. Denememiz oldu bakalım bu ay olacak mı. Belki biraz erken kafaya taktık ama olsun Allah bizde dahil tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)

Kızlar bu ay benimde 2. Denemem gerçekleşti. Zaten yeni evliyiz ama insan isteyince hemen olsun istiyor. Daha adete 11 gün var zaman geçmek bilmiyor Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin :)

amin canım insaAllah .aslında bi kaç gün önce bi iki damla kan geldi sonrasında kahverengi lekenlenmeler oldu .adetimede daha 13 gün var .sonra yerleşme kanamasi mi diye düşündüm test yaptım tabi meraktan ama negatif.sanirim etkendi test için. bekliyorum umutla. :)

amin canım insaAllah .aslında bi kaç gün önce bi iki damla kan geldi sonrasında kahverengi lekenlenmeler oldu .adetimede daha 13 gün var .sonra yerleşme kanamasi mi diye düşündüm test yaptım tabi meraktan ama negatif.sanirim etkendi test için. bekliyorum umutla. :)

Döllenmeden sonra bebeğin rahime yerleşmesi 10 gün falan sürüyormuş canım şimdi hamileysen bile daha yerleşmemiştir zaten adetine 13 gün varsa yumurtlama döneminden yeni çıkmışsın şuan anca döllenme gerçekleşmiştir. Bi hafta sonra falan anca yerleşir gebelik başladıysa tabi :)

Döllenmeden sonra bebeğin rahime yerleşmesi 10 gün falan sürüyormuş canım şimdi hamileysen bile daha yerleşmemiştir zaten adetine 13 gün varsa yumurtlama döneminden yeni çıkmışsın şuan anca döllenme gerçekleşmiştir. Bi hafta sonra falan anca yerleşir gebelik başladıysa tabi :)

Kendi topiğime de koyayım yorum alayım farklı kişilerden sizce var mı hamilelik ? Adtin 23.günündeyim .

Eklentiler

• E5DB75AA-CE9E-4523-B5C5-DCC2ED77A250.jpeg
    E5DB75AA-CE9E-4523-B5C5-DCC2ED77A250.jpeg
    116,1 KB · Görüntüleme: 36
Kaçıncı denemeniz de oldu ne gibi belirtiniz oldu. Bende geçen ay klomen kulladındım ama olmadı bu ay yine klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 3 yumurtam oluşmuş beklemedeyim 10 gün var daha
Ben ilk klomende ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım . Şimdi yine klomen kullandım ipne oldum testlerim pozitf cıkıyor yanılmıyorsa testler yine ilk klomende hamileyim canım bata 6 gün var benimde

Back