- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
Hakkında hayırlısı olsun canım bende perşembe günü olucam aşılamayı iletişimde olalım InşAllah haberdar edelim birbirimiziBen daha yeni katildim araniza 2 gunum asilama yaptirdim.insallah hepimizin yuzu guler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım bende perşembe günü olucam aşılamayı iletişimde olalım InşAllah haberdar edelim birbirimiziBen daha yeni katildim araniza 2 gunum asilama yaptirdim.insallah hepimizin yuzu guler
Selam Aleyküm kızlar bende tanışmak isterim sizlerle 14 aylık evliyim perşembe günü aşılama yaptiricam InşAllah. Durumumu burda sizlere de bildirmek isterim. Kafam rahat çok şükür stres yapmıyorum sadece heyecan var hepimizin hakkında hayırlısı olsun .Göbüşlerimiz dolsun InşAllah. Aslında kafaya takmam gereken çok şey var eşim afrine gidicek belki perşembe aşılama dahi olamıycam belli değil ama gene de sakinliğimi korumaya çalışıyorum
Ben 3 kere klomen catlatma iğnesi oldum olmadı canım sperm hareketinde sıkıntımız var onu atlattık sayılır şükür de doktorumuz 3 klomenden sonra aşılama dedi .Canım merhaba.
Bende aşılama istiyorum ama dr um yapmıyo sırayla diyo. Bu ay ilk klomen çatlatma iğnesi kullandım ama adet olucam. Sen kaçıncı aşamada aşılamaya geçtin
Ben 3 kere klomen catlatma iğnesi oldum olmadı canım sperm hareketinde sıkıntımız var onu atlattık sayılır şükür de doktorumuz 3 klomenden sonra aşılama dedi . Ilk tutmazsa 2. Yada 3. Aşılama yaptırırım diye düşünüyorum ama hayaller hayatlar diyolar ya eşim afrine gidicek belki perşembe aşılama dahi olamıycam o bile belli değil ama olsun gene de olumlu düşünmek önemli stresten uzak duruyorum
Aynen hakkımızda hayırlısı InşAllahHımm canım. Hayırlısı olsun. İnş. bu ay tutar. Stres ewt çok önemli yapmamak lazım.
Aleykümselam canım hosgeldin . Neden asılama olacak klomen falan kullandın mı ?Selam Aleyküm kızlar bende tanışmak isterim sizlerle 14 aylık evliyim perşembe günü aşılama yaptiricam InşAllah. Durumumu burda sizlere de bildirmek isterim. Kafam rahat çok şükür stres yapmıyorum sadece heyecan var hepimizin hakkında hayırlısı olsun .Göbüşlerimiz dolsun InşAllah. Aslında kafaya takmam gereken çok şey var eşim afrine gidicek belki perşembe aşılama dahi olamıycam belli değil ama gene de sakinliğimi korumaya çalışıyorum
3 kere kullandım olmadı canım doktorum aşılama dedi sperm hareketinde sıkıntımız var ilaçlar kullandı eşim InşAllah faydası da olmuştur. Ne olup ne bittiği perşembe günü belli olucak Allahın izniyleAleykümselam canım hosgeldin . Neden asılama olacak klomen falan kullandın mı ?
Anladım canım dua et hayırlısını iste inşallah olur.3 kere kullandım olmadı canım doktorum aşılama dedi sperm hareketinde sıkıntımız var ilaçlar kullandı eşim InşAllah faydası da olmuştur. Ne olup ne bittiği perşembe günü belli olucak Allahın izniyle
Hepsini kullandık canım bi çok kür uyguladı eşim vitaminlerle de destekledi perşembe günü sperm yıkandıktan sonra belli olucak değerleri ne olduğu hayırlısı olsun InşAllahAnladım canım dua et hayırlısını iste inşallah olur.
Keçiboynuzu yedir pekmezinyedir eşine
Canım merhaba.
Bende aşılama istiyorum ama dr um yapmıyo sırayla diyo. Bu ay ilk klomen çatlatma iğnesi kullandım ama adet olucam. Sen kaçıncı aşamada aşılamaya geçtin
canım aşılamadan önce klomen mi kullandırıyorlar ? ben klomen i aşılama zannediyordum bu konularda cok cahilim ya
allah yardimcimiz olsun insallahh en kisa zamnda bebislerimiz gelir canimTutmadı diye düşünürkende tutar. Eşimde bana çok müdahale ediyo. Dün sağ kasığım çok kötü ağrıdı sakın bastırma, ağır kaldırma,temizlik yapma,atlama,zıplama daraldım walla![]()
allah yardimcimiz olsun insallahh en kisa zamnda bebislerimiz gelir canim
canim biz yaklasik 2.5 senedir deniyoruz butun tahliller falan yapildi bi sorun yok olmadi bu zamana kadar araliklarla sadec 2 ay tedavi uyguladik 1 defa igne kullandim sinra catlatma ignesi kendimiz denedik olmadi sonrasinda birkac ay bekledik asilama yapildi yine olmadi ve suan yine beklemedeyiz sadece bu kadar tedavi surecim oldu doktor ikinci asilamayi da deneyelim olmazsa ucuncuye gerek yok direk tup bebek dedi asilamada sans cok dusukmus o yuzden ikinciyi yapmadik biraz bekleyip tup bebek yapmaya karar verdik
klomen hic kullanmadim canim doktor ilk tedaviye direk igneyle basladiCanım aralıklı kulanmışsın sürekli kullan bu saatten sonra. Birde klomenide iğneyi de 1 er kez kullanmışsın. İyi bi dr bul ve baştan bi tedaviye yönelin. Bence bebişin çok bekletmez gelir canım.
klomen hic kullanmadim canim doktor ilk tedaviye direk igneyle basladi
benim doktorum neden klomenle baslamadi bilmiyorum oysa ki iyi bi prof oldugunu duydugum icin gitmistim ama sanirim baska bi doktor bulmam lazimBen direk çatlatma iğnesiyle başladım. Sonra günde 1 doz klomen bu ayda olmadı.Diğer ay klomenin dozunu artırıcak dr.
benim doktorum neden klomenle baslamadi bilmiyorum oysa ki iyi bi prof oldugunu duydugum icin gitmistim ama sanirim baska bi doktor bulmam lazim