Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar kızlar 21.gun progestn tstım 0,20 cıktı bu ay ıkı aydır bebek dusunuyoruz adete ıkı gun varken lh testı yaptım paylasıyorum benım gıbı olanlar varmı ve sızce bunlar pozıtıfmı ıkısıde farklı bırı sabah bırı aksam uzerı buarada adet gunum yarın 27 29 gunde bır oluyorun
Progestn testin neden o kadar düşük cnm

Günaydın herkese . Bata son 5 gün kaldı ümitsiz ümitsiz buralardayım yine tabiki

Bu ay burdaki çoğu bayan hamile kızlar rabbim inşallah bizleri de görür . Sıra bize de gelir .

Hala yılmadım buralardayım sabırla bekliyorum bu ay olacak oldu inanıyorum sag salim bebeğim gelecek ve klomene gerek kalmayacak inş
Neler yaptım bu ay hayıt sıyu içtim ve bir kaç yerde okudugumdan yola cıkarak inofolic combi basladım bakalım işe yarayacak mı gerçi gec basladım yumurtlama gecmişti ona basladgm zaman ama dr pko baslangıcı dediği için belki etkili olur diye düşündüm kullanıyorum.
İlk gebeliğimde oldugu gbi göğüslerim hala şişmedi ve hassaslasmadı benim her ay regl öncesi on on beş gün öncesi hatta hep hassaslasır bu ay olmadıbata kaldı 10 gün o zmanda ilginç demiştim şimdide ilginç diyorum bekliyorum inşallah olmam ve bebeğime kavuşurum allahın izniyle.

Sizler neler yaptınız ? Aranızda inofolic combi kullanan var mı kullanıpta hamile olan

Sizler neler yaptınız ? Aranızda inofolic combi kullanan var mı kullanıpta hamile olan
Bana da bu ay doktor inofolic combi verdi geçen ay bi kimyasal yaşamıştım. Ben de yumurtlamadan sonra başladım sanırım ilaca. Bu aydan pek umudum yok o yüzden. Psikolojiyi iyi tutun diyolar da nasıl olacak bilmiyorum. Oluruna bırakamıyorum bir türlü.

Selam kızlar. Biz de eşimle 5-6 aydır uğraşıyoruz 7 haftalık bir kürtaj geçirdim daha önce. Bu sabah soğan kürüne başladım deneyip aynı ay hamile kalan üyeler var forumda. Bazı olumsuz etkileri de olmuş bir çoğunda adet gecikmesi, kist oluşumu gibi. Ben yine de denemek istiyorum sonuçta tamamen doğal bir zararı olmaz. Yüce Rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:KK25:

Bana da bu ay doktor inofolic combi verdi geçen ay bi kimyasal yaşamıştım. Ben de yumurtlamadan sonra başladım sanırım ilaca. Bu aydan pek umudum yok o yüzden. Psikolojiyi iyi tutun diyolar da nasıl olacak bilmiyorum. Oluruna bırakamıyorum bir türlü.
Pco lularda etkiliymiş bu ilaç pkolu olmayanlrda daha etkiliymiş ama her bünye farklı tabi bakalım görecez yumurtlamadan sonra etkili olabilecek mi

Selam kızlar. Biz de eşimle 5-6 aydır uğraşıyoruz 7 haftalık bir kürtaj geçirdim daha önce. Bu sabah soğan kürüne başladım deneyip aynı ay hamile kalan üyeler var forumda. Bazı olumsuz etkileri de olmuş bir çoğunda adet gecikmesi, kist oluşumu gibi. Ben yine de denemek istiyorum sonuçta tamamen doğal bir zararı olmaz. Yüce Rabbim hepimizin yüzüne gülsün sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:KK25:
Selam arkadasım . Ben soğan kürü denedim zarararı yok kistleri temizliyor aksine . Gecmiş olsun sana da bekleme süreci zor hele ki o duyguyu tattıktan sonra

Kızlar. Bat 16 ocak olanlar burda mı?

Iyi geceler hanimlar sizlere bisi sormak istiyorum ben 10 ay'dir evliyim ve hamilekalmak istiyorum evlendigimden beri hic korunmadim gecen ay adetimde ilk gun kahveringi bi leke geldi sonradan pembemsi gene damla damla kanamalr geldi herkes doktora git belki ustume goruyosundur dedi gittim doktora kan testi yaptirdim bisi cikmadi sonra doktor folbiol diye bi ilac verdi 1 aydir onu kullaniyorum vesimdiki adetimde eskisi gini degil normalde 7 gun suruyo adetim ilk 4-5 gun asiri kanamali geciyodu ama simdi ise 3 gun oldu ama adetim cok azaldi vede birbucuk aya yakindir goguslerim sis veaciyor kasik agrim var ben ader olcagim zaman sadece bi gun kasik agrisi suruyodu baskada olmuyodu ama simdi ise goguslerim sis kasiklarim agriyo acaba bana yardimciolabilrmisinizz???????

bat 14 ocak :) catlatma iyneliyim tedavide ilk ayom ayin 14.gununu sabirsizlikla bekloyorum
Hadi bakalım inşallah faydasını görürsün genelde görüyorlar Sende de öyle etkili olur umarım . Aramızda 2 gün var bende her ay göğüs hassasiyeti olurdu on on bes gün önceden bu ay böyle bir sey yok. 7 gün kldı sasırıyorum buna

D
Iyi geceler hanimlar sizlere bisi sormak istiyorum ben 10 ay'dir evliyim ve hamilekalmak istiyorum evlendigimden beri hic korunmadim gecen ay adetimde ilk gun kahveringi bi leke geldi sonradan pembemsi gene damla damla kanamalr geldi herkes doktora git belki ustume goruyosundur dedi gittim doktora kan testi yaptirdim bisi cikmadi sonra doktor folbiol diye bi ilac verdi 1 aydir onu kullaniyorum vesimdiki adetimde eskisi gini degil normalde 7 gun suruyo adetim ilk 4-5 gun asiri kanamali geciyodu ama simdi ise 3 gun oldu ama adetim cok azaldi vede birbucuk aya yakindir goguslerim sis veaciyor kasik agrim var ben ader olcagim zaman sadece bi gun kasik agrisi suruyodu baskada olmuyodu ama simdi ise goguslerim sis kasiklarim agriyo acaba bana yardimciolabilrmisinizz???????
doktorun ultrasonda baktı mı canım kist vs var mı diye ?

Günaydın arkadaslarımm:KK200::KK200::nazar:
Bugün hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah istediklerimiz olur.

Back