Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BUNLARIN HİÇBİRİ bende olmuıyor ben yumutladıgımı anlamıyorum sadace cinsel istekte daha olumlu oluyorum yumurtlama dönemmde ama onun haricinde cok istekli olmuyorum ve her ay olmsada bazen kasık ağrım oluyor ondan anlıyoruöm.ama dediğpin gbi beyaz akıntı olur yumurtlama zamanındaBenim reglime daha var ben birsey sorucam cunku yanlis biliyor olabilirim
Yumurtlamadan once mi kasik agrilari oluyor?
Cok mu akinti oluyor?(seffaf kokusuz ve yumurta aki gibi acaip akintim 2 gun oldu)
Halen devam ediyor ama inceldi akintim
Bana cevap verirseniz sevinirim kizlar
tamam canım bakalım bugün yapmadım ama yarın yapıcam tekrar koyuluk 2.çizgi falan varmı yoksa artık calışmalara o kadar agırlık vermicem sprem kalştesi içinEvet canım bu koyuluktan sonra catlayacak anlamına geliyor bildigim kadariyla
Canım bende 9 haftalıkken düşük yaptım bir hafta aramızın olduğu arkadasım subat mart gbi doğumunu bekliyor ben böyle kaldım rabbim büyük diyorumBen on haftalikken düşük yaptım Bugün aynı zamanlarda hamile olduğumuz arkadaşla telefonda konuştuk o bana geçmiş olsun dedi ben de ona hamilelik nasil gidiyor dedim Benim de içim gitti Hep neden diye soruyorum, bir yandan da sormamam gerek diye düşünüyorum
Allah büyük canım bizde mutlu haberleri alcaz inşallah :) bu ay ovulasyon testi aldım daha garanti olsun diye sonra yine mi düşer diyorum bi sıkıntı basıyor ama herşeye rağmen istiyorum sonuçta ne bileyim işte garip duygulardayımBEn hala buralarda selam kızlar caba sarf etmek devam pes etmeden sabırla çok oluyor sabrım tükeniyor ağlama krizlerine giriyorum hele ki tek çizgiyi görünce acaba yeniden ne zman çift Çizgiyi göreceğim bilmiyorum allah bilir rabbim ol derse olacak tek bildiğim bu
aynı sekilde bende canım hamile olursam eger rabbim bir dahga aynı sıkıntıları yasatmasın diye dua ediyormAllah büyük canım bizde mutlu haberleri alcaz inşallah :) bu ay ovulasyon testi aldım daha garanti olsun diye sonra yine mi düşer diyorum bi sıkıntı basıyor ama herşeye rağmen istiyorum sonuçta ne bileyim işte garip duygulardayım
İnşallah canım inşallah :)Merhaba umarım 2018e hep birlikte hamile gireriz:) bu ay da soğan kürü deniycem.dört aydır olmuyor bebiş.olursa yazıcam buraya
Ya canım aslında bende hiçbir problem çıkmadı dört aydır deniyoruz olmadı.kist myom falan temizliyormuş.enfeksiyona falan da iyi geliyormuş.deneyim dedim ben de belki bi faydası olurİnşallah canım inşallah :)
Bu soğan kürünü çok duydum ama ne araştırdım ne denedim açıkcası. Ne yararı oluyormuş?
Canm dört ay yeni bize göre inşallah daha beklemEzsin sendeMerhaba umarım 2018e hep birlikte hamile gireriz:) bu ay da soğan kürü deniycem.dört aydır olmuyor bebiş.olursa yazıcam buraya
Yunurtlamayı düzene sokuyor soğan kürü kist varsa Yok ediyor canım hormonları düzenliyor ama düzenli yapmak lazımİnşallah canım inşallah :)
Bu soğan kürünü çok duydum ama ne araştırdım ne denedim açıkcası. Ne yararı oluyormuş?
Amin inşallah canım 2017 hayatımın en güzel yılı dedim ama ne yazık ki en kötü yılı oldu inşallah son ayı yüzümü güldürürMerhaba umarım 2018e hep birlikte hamile gireriz:) bu ay da soğan kürü deniycem.dört aydır olmuyor bebiş.olursa yazıcam buraya
Anladım canım bakalımda bizde durumlar ne olacak ?Yunurtlamayı düzene sokuyor soğan kürü kist varsa Yok ediyor canım hormonları düzenliyor ama düzenli yapmak lazım
Hamile kalan olmuş duyumlarıma göre ama benim kuzenimdede vardı bu kist doktora gitti ilaç falan verdi bi fayda etmedi oda soğan kürü yaptı 1 ay falan içti doktor kontrolüne gidince doktor şok sen nasıl başardın bunu soğan kürü kullandığını söylemiş ve 2 3 ay sonra Rabbim ona ikinci çocuğunu almayı nasip etti 2 sene sonra oldu yani bence dene bi zarar gelmez ve eşine her sabah aç karnına sarımsak yuttur suyla çok iyi geliyormuş erkeğeKizlar benimde tek tüpüm var ve onda da kist varmış sizce soğan kuru iyi gelirmiş bu şekilde hamile kalan oldumu
gelir canm uygulayabilirsinKizlar benimde tek tüpüm var ve onda da kist varmış sizce soğan kuru iyi gelirmiş bu şekilde hamile kalan oldumu
BenDede sol tarafumda kucuk kist cikti adetimjn 3 gununde gtcem doktora testler falan yapck bende 2.5 aylik evliyim bebis istiyorm yasim 30 olsn simdiden diyorm ama kist falan olunca cok korktum baklmmm hayrlisiEvet
gelir canm uygulayabilirsin