Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba bizde 2 senedir istiyoruz 2 kere hanile kaldım ama ilki düşükle sonlandı diğerinde duş gebelikti 3 hafta önce düştü oda :( çok zor süreçlerdi doktor 3 ay koruma verdi Ocak’ta tekrar çalışmalara devam aslında çık korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan ama evlat isteğim daha ağır basıyor sanırım :)

Düşük için test yaptırdın mı. Cnm cok geçmiş olsun cok ama cok Zor biliyorum ama 3 ay mutlaka korun senin sağlığın için cok önemli
Arkadaşlar merhaba bizde 2 senedir istiyoruz 2 kere hanile kaldım ama ilki düşükle sonlandı diğerinde duş gebelikti 3 hafta önce düştü oda :KK43: çok zor süreçlerdi doktor 3 ay koruma verdi Ocak’ta tekrar çalışmalara devam aslında çık korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan ama evlat isteğim daha ağır basıyor sanırım :)
şk

Düşük için test yaptırdın mı. Cnm cok geçmiş olsun cok ama cok Zor biliyorum ama 3 ay mutlaka korun senin sağlığın için cok önemli

şk
Yaptırdım canım kan pıhtılaşması çıktı inş sağlıklı bir gebelik olursa kan sulandırıcı iğneye başlanacak şimdi aspirin kullanıyorum.3 ay korunursam babada iyi olcak sanki kafam rahatlıcak birde duş gebelik için kanser hastalarında kulllanılsn bir iğne vurdukları içim vücuttan atılması 2 ayı buluyormuş hayırlısı artık

Hamile kalan olmuş duyumlarıma göre ama benim kuzenimdede vardı bu kist doktora gitti ilaç falan verdi bi fayda etmedi oda soğan kürü yaptı 1 ay falan içti doktor kontrolüne gidince doktor şok sen nasıl başardın bunu soğan kürü kullandığını söylemiş ve 2 3 ay sonra Rabbim ona ikinci çocuğunu almayı nasip etti 2 sene sonra oldu yani bence dene bi zarar gelmez ve eşine her sabah aç karnına sarımsak yuttur suyla çok iyi geliyormuş erkeğe
Çok sağolun için rahatladı biraz

Hamile kalan olmuş duyumlarıma göre ama benim kuzenimdede vardı bu kist doktora gitti ilaç falan verdi bi fayda etmedi oda soğan kürü yaptı 1 ay falan içti doktor kontrolüne gidince doktor şok sen nasıl başardın bunu soğan kürü kullandığını söylemiş ve 2 3 ay sonra Rabbim ona ikinci çocuğunu almayı nasip etti 2 sene sonra oldu yani bence dene bi zarar gelmez ve eşine her sabah aç karnına sarımsak yuttur suyla çok iyi geliyormuş erkeğe
Çok sağolun için rahatladı biraz

Kızlar selam yılmadım hala buralardayım bata son 6 gün kaldı bu aydan umudum yok ama yine yılmadan beklemedeyim sizler ne durumdasınız?

Benim bebeğim karnimda öldü ve kürtaj oldum 21kasımda..Test yaptirdim.Pihtilasma çıktı.Daha ilk batim da belli değil..Pof:KK43:

Benim bebeğim karnimda öldü ve kürtaj oldum 21kasımda..Test yaptirdim.Pihtilasma çıktı.Daha ilk batim da belli değil..Pof:KK43:
Pıhtılaşma için ipne kullanman gerekiyor canım hamileliğinde benimde pıhtılasma cıktı

Bende dış Gebelikten sonra korunma sürecindeyim adet olmayı bekliyorum Ocak’tan sonra çalışmalara devam

Bende dış Gebelikten sonra korunma sürecindeyim adet olmayı bekliyorum Ocak’tan sonra çalışmalara devam
İnş hakkında hayırlısı olur seninde canım gebeliğin kendiliğindn mi sonlandı operasyon mu gördün

İnş hakkında hayırlısı olur seninde canım gebeliğin kendiliğindn mi sonlandı operasyon mu gördün
İğneyle düştü canım oyüzden 3 ay yeterli dedi ama biryandan sabırsızlık biryandanda korku var yine aynı şeyleri yaşatmıştım die ilk gebelikte düşükle sonlandı ikincisi dış gebelik inş 3. Sü iyi olur

İğneyle düştü canım oyüzden 3 ay yeterli dedi ama biryandan sabırsızlık biryandanda korku var yine aynı şeyleri yaşatmıştım die ilk gebelikte düşükle sonlandı ikincisi dış gebelik inş 3. Sü iyi olur
Ben şimdi Aslan pençesi çayı kullanıyorum hamile kalmayı kolaylaştırmak için şimdiden başladım :)

Merhabalar kızlar 21.gun progestn tstım 0,20 cıktı bu ay ıkı aydır bebek dusunuyoruz adete ıkı gun varken lh testı yaptım paylasıyorum benım gıbı olanlar varmı ve sızce bunlar pozıtıfmı ıkısıde farklı bırı sabah bırı aksam uzerı buarada adet gunum yarın 27 29 gunde bır oluyorun

Eklentiler

• 7702E859-38F4-452E-922A-0A3C2810AF33.jpeg
    7702E859-38F4-452E-922A-0A3C2810AF33.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 195F63C7-7F92-45BE-97A5-9D6EA4841CC2.jpeg
    195F63C7-7F92-45BE-97A5-9D6EA4841CC2.jpeg
    17,8 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalar kızlar 21.gun progestn tstım 0,20 cıktı bu ay ıkı aydır bebek dusunuyoruz adete ıkı gun varken lh testı yaptım paylasıyorum benım gıbı olanlar varmı ve sızce bunlar pozıtıfmı ıkısıde farklı bırı sabah bırı aksam uzerı buarada adet gunum yarın 27 29 gunde bır oluyorun
Bence hamilesin :) ama yinede en garantisi kan testi

Bence hamilesin :) ama yinede en garantisi kan testi
Lh testı bu cnm ya hcg degıl ama tabı umutlar bıtmez yarın adet gunum ne olcam belkı hamıleyım daha ıdrara gecmedı belkıde acaba hamışeşık testınden once lh de cıkmıs olabılırmı :dua:

Lh testı bu cnm ya hcg degıl ama tabı umutlar bıtmez yarın adet gunum ne olcam belkı hamıleyım daha ıdrara gecmedı belkıde acaba hamışeşık testınden once lh de cıkmıs olabılırmı :dua:
Çok pardon ben direk testi görünce aklım oraya gitti er tabi idrarda bazen gözükmüyor adetin geçmesi lazım rabbim hayırlısını versin

Back