. Yılda bir iki defada olsa degisebiliyor erken veya gec.kanaman herzamankinden cok az ise kan testi yapabilirsin.gecmis olsunkızlar ben adet oldum ama erken oldum normalde 35 günde bir olurudm bu ay 28.günde oldum acaba hamilemiyim üstüne görme kanaması mıydı bilmiyorum ? umut dünyası insanın aklına hersey geliyor .sizce olabilir mi ?
evet ama ben şu yasıma kadar hiç bu kadar erken olmadım işte. Yılda bir iki defada olsa degisebiliyor erken veya gec.kanaman herzamankinden cok az ise kan testi yapabilirsin.gecmis olsun
Benim adetlerim cok duzensiz ama indirfigim takvime gore Bat 25 nisanherkes BATLARINII yazsın kızlar .hadi bakalım bekleyelim..benim 1 mayıs-2 mayıs
Dedigim gibi kanamanin miktarinda degisiklik farkedersen gidip kan tahlili yapabilirsinevet ama ben şu yasıma kadar hiç bu kadar erken olmadım işte
Cnm teste gore gebelik varKizlar bu ay incir kuru uyguladim 45 gunde bir adet oluyorumm adetime daha 19 gun var...ama goguslerim cok hassaslasti...
Sabah ilk idrarla yaptim sonuc ne olabilir sizce....
Canimya haklisin inan.allah hepimize hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.aminnn.Kızlar siz aylardan bassediyosunuz bizim 4 buçuk sene olucak olmuyo iki kez klomen kullandım tutmadı birde asilamam var tutmadı esimde sperm düşüklüğü var çok belki mayısta tüp bebek yaptirirz
Aminn cnmCanimya haklisin inan.allah hepimize hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.aminnn.
Bat 25 nisan
28 nisan bat/QUOTE]
2 mayıs bat8 mayis bat :1 mayıs-2 mayıs
bekle bir kaç gün daha canım
Oylede bunu eslerimizinde anlamasi gerekiyor.mesela benim esim anlayisla karsilamiyor...En iyisi 2 günde bir ilişki kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?