Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben adet oldum ama erken oldum normalde 35 günde bir olurudm bu ay 28.günde oldum acaba hamilemiyim üstüne görme kanaması mıydı bilmiyorum ? umut dünyası insanın aklına hersey geliyor .sizce olabilir mi ?
. Yılda bir iki defada olsa degisebiliyor erken veya gec.kanaman herzamankinden cok az ise kan testi yapabilirsin.gecmis olsun

Kizlar bu ay incir kuru uyguladim 45 gunde bir adet oluyorumm adetime daha 19 gun var...ama goguslerim cok hassaslasti...
Sabah ilk idrarla yaptim sonuc ne olabilir sizce....
Cnm teste gore gebelik var

Kızlar siz aylardan bassediyosunuz bizim 4 buçuk sene olucak olmuyo iki kez klomen kullandım tutmadı birde asilamam var tutmadı esimde sperm düşüklüğü var çok belki mayısta tüp bebek yaptirirz

Kızlar siz aylardan bassediyosunuz bizim 4 buçuk sene olucak olmuyo iki kez klomen kullandım tutmadı birde asilamam var tutmadı esimde sperm düşüklüğü var çok belki mayısta tüp bebek yaptirirz
Canimya haklisin inan.allah hepimize hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.aminnn.

yumurtlama hesaplamayı bir türlü tutturamıyorum ya hamile olan biri bize anlatabilir mi bunu nasıl hesaplayacagız

Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…