- 13 Eylül 2017
- 70
- 28
- 88
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajinismus hastasiymNeden ki canım
asilama nasil yapiliyorhayırlı olsun bebişinin aşılamaylamı geldi iletinizi gördüm ilk aşılamamıydı
Ben de ayniyim ama sen cok sukur bana gore fazla beklememissin.. 16. Ayima girdim.. her ay ayri bi umutla bekliyorum.. RabbIm bebegini sagdalim kucagina almani nasip etsin. Benim icin de dua eder msnDün bi arkadasımın hamilelikhaberini aldım basladım aglamaya kızlar artık kaldıramıyorum kıskançlıktan değil ben onun kadar sevindim buna ama ben her ay bekliyorum olmuyor onun 7. Ayda olmus bana moralini bozma diyor da napayım insan tutamıyor kendini ne yazıkki takma takma takmadan da olmuyor takıncada olmuyor duadan baska care yok
Amin insaALLAH canim ya cok istiyorum cokcanim ya ederim tabi sanada herkesede cünkü cok zor umut edip beklemek umarim hamileyim yazarsin suraya kocamannnn hemde
Butun forumu sonuna kadar okudum ben de 16. Ayimiza girdik bebek istiyoruz. Son gitrigimde prolaktinim yuksek cikti bu ay dostinex kullandim ve suan progestan da kullaniyorum. Sanirim sen dostinex kullandigin ay hamile kalmissin bana umut oldun lutfen yazar misinKızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
amin ins inssCok tesekkurler canm darisi tum isteyenlere olsn insallah
Canim inas pozitif sonuclar alirsin bende ayinn 9.da yaptirdim ayni zamanlarda ogrenecegiz sonuclarimizi ins hayirli haberler alirizMerhaba kızlar bende aşılama yaptırdım bugün tam 12.gün umarım hepimiz o güzel sonucu yanı bebeklerımıze kavusuruz:)
allah gonlunuzee gore versin ins inssBizde uğraşıyoruz 30 ay geçti hiç hamile kalamadim pko var.tedavi falan da baslamadilar yeni bulduğum doktordan umutluyum Allah im inşaallah herkese nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar bizi de unutmaz..![]()
Olaxaktir ins genelde 2.de oluyormussÜstelık bu benım ıkıncı asılamam ama olcak bılıyom:)
cok guzel anlatmissin canim ben fitil kullanmadim o ne icindiAdetin üc yada besinci günü karindan yumurta gelistirici ignelere basliyosun sonra altinci gün catlatma ignesi yine göbekten yapiliyo 24 saat sonra esinden alinan spermler yikama isleminden geciyo ve sana enjekte ediliyo yumurtanin en yakin yerine sonra alttan fitil basliyo günde üc defa vajinal ve sonra bekliyosin benim bekledigim gibi ondörtgün icinde belli oluyo yüz on yada onbes sans veriyo doktor benim ikinci kez yapildi
İnşaallah :*Gelartık benım hıslerım kuvvetlıdır senı bebegin olcah üzülme allahın ıznıyle
İnşaallah ilk siz sonrada hepimiz yazarızBebek tutunsun dıye
İşallah sonucun hamılelıkle olur ıkımızde hamıleyım yazarız allahın ıznıyle
Anladim canim bana vermedi dr hatta 4 gun kanamam bile olduBebek tutunsun dıye
İşallah sonucun hamılelıkle olur ıkımızde hamıleyım yazarız allahın ıznıyle
Aynen ins herkes guzel haberler aliirrrPardon kızlar dıleğim hepimiz için :)bız aynı zamanda olmusuz dıye öyle yazdım
sirasi gelen kirmizj kart yemesin bebisi olsun insİnşaallah ilk siz sonrada hepimiz yazarız
benimmi canim. Kasiklarimda batma var ikisinde birden birde acayip gazim varr bunlar belirtimi bilmiyorumSenın hiç belirtın varmı peki canım
Ins bu ay hersey guzel olurBenim adetim dün bitti klomene devam ediyorum ikinci gün bugün