Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk paylaşımınızı okuyorum maşallah olumlu sonuçlar almışssınız darısı isteyenlere olsunKızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
maşallahh maşallahhhhsabrden kızlar aktı gelnce nasıp edıyor rabbım... 2 yıldr hstanelerdeydım 4 asılamam ttmadı ılk tup bebek denememde tuttu sımdı cok sukur degerlerımde guzelce artacak ınsallah bol sabır ve dua allah cok buyuk
şimdi beğenini görünce gittim o aya 6 ay önce yazmışım deniyoruz olmuyor diye şimdi 5 aylık oldu piremsesim. uğur getirdi bu topic bana :) inşallah bende bu mesajı okuyan herkese uğur getiririm çok aminilk paylaşımınızı okuyorum maşallah olumlu sonuçlar almışssınız darısı isteyenlere olsun
aminnn inş inş.. :) geçmişi okuyup geliyorum yanınıza doğru :) sizgibi başka arkadaşlarda varrşimdi beğenini görünce gittim o aya 6 ay önce yazmışım deniyoruz olmuyor diye şimdi 5 aylık oldu piremsesim. uğur getirdi bu topic bana :) inşallah bende bu mesajı okuyan herkese uğur getiririm çok amin![]()
darısı başına o zaaman :):)aminnn inş inş.. :) geçmişi okuyup geliyorum yanınıza doğru :) sizgibi başka arkadaşlarda varr
inş. inş. benim ikinci olacka inş. bi bakalım nasip.r oğlum var çok şükür. kardeşide olsun istiyoruz ama 2 yıldan fazladır olmuyordarısı başına o zaaman :):)
18 nisandaki gönderinizi okuyordum bebişiniz 5 ay sonrasında gelmiş oluyor maşallah maşallahhMerhabalar canim.
Ben 1 sene 2 aylik evliyim. Hic korunmadim ve cocuk istiyoruz. Adetlerim duzensiz. Bu ay sogan kürü uyguladm. Adet tarihm 5 gun gecince test yaptim silik ikinci cizgi cikti varla yok arasi. Net olmasi acisindan 10 gun sonra kan testi yaptrcam ins cikar. Bu arada sol kasigimda hafif sanci var. Belime de saancilar giriyo. Ama hayirlisi bakalim.
bata benimde 13 gün var hadi hayırlısı
maşallah ikinizede aynı ayın bebişleri geliyor :))Benim de bat 13 :)
ay ciddimisinkendinizi sıcak tutun bu ilk kural ve hamilelik düşünürseniz kesinlikle ağır iş yapmayın bol bol yatın ayakarınızı uzatın.
hayırlı olsun bebişinin aşılamaylamı geldi iletinizi gördüm ilk aşılamamıydıBende bugün aşılama yaptırdım 14gun nasıl geçecek bilmiyorum Allahım hepimize anneligi nasip ettirsin inşallah amin
3 yılın sonunda bebişmi geldi maşallah maşallahhh3 seneden beri uğraşıyoruz bunun en az bir sene olmamasının sebebi kocamın kafasızlığı.bu ayda olmadı diyince artık kendi üzülüyor.
bende bende :) heleki bazılarına ceketini atsan hamile kalıyor maşalalhh :)Kaza kurşunu hamile kalanlara hayranım. O nasıl kazadır öyle!
Herkese merhaba topiğimin güzelleri . Aylar öncesinde bebek isterken haziran ayında hamile kaldım Ağustos ayında düşük yaptım canım o kadar acıyor ki... şu anda düşükten sonra 35. Günümdeyim. Adet olmayı bekliyorum tabi bu sırada bebek için calısmalara tekrar basladık adet olmayı bekleyene kadar dedim deneyelim psikolojim ancak o zaman düzelir benim diye deniyoruz bakalım neler yasayacagım. Adet mi olacagım yoksa rabbim tekrar annelik duygusunu yaşatacak mı bana? Gönül isterki diğer bebeğimin acısını çok fazla cekmeden bana bir melek göndersin sağ salim kucagıma almayı nasip etsin ve de. O duyguyu yasadıktan sonra onu kaybetmek çok zormuş ama herşey allahtan inşallah hemen hayırlısı ile bebeğimi bana gönderir
Cok tesekkurler canm darisi tum isteyenlere olsn insallah18 nisandaki gönderinizi okuyordum bebişiniz 5 ay sonrasında gelmiş oluyor maşallah maşallahh
Allah razı olsun bende dua ediyorum . Evleneli 3. Ağustosta geçti zaman akıp gidiyor Allah kucaklarimizi boş koymasinAmınnnn işallah hamileyım yazarsın senın ıcın hepimız için dua edıyorum allahım yüzümüzü gülsürsün meleklerımıze kavusalım