- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
Bunum tedavisi yokmuymus peki8 aylik evliyim
Gecen hafta esimde sperm azligi oldugunu ogrendik..
Doktor tup bebek merkezine gitmeniz gerek dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunum tedavisi yokmuymus peki8 aylik evliyim
Gecen hafta esimde sperm azligi oldugunu ogrendik..
Doktor tup bebek merkezine gitmeniz gerek dedi.
Tedaviyle ugrasmayin tup bebek merkexine gidin anlssilan boyle zor olacak oradakiler tekrar gidin urologa derse yszariz ilac dedi.Bunum tedavisi yokmuymus peki
Urolog ameliyata gerej yok dedi.Bizede ameliyat dedi yada tüp bebek
Oy oy ins kendiliginden gelie minakkTedaviyle ugrasmayin tup bebek merkexine gidin anlssilan boyle zor olacak oradakiler tekrar gidin urologa derse yszariz ilac dedi.
İnşaallahIns bu ay hersey guzel olur
Gercekten mi ya keskeMerhaba bilmem biliyor musunuz ama kantaron yağının cilt izlerine çok iyi geldiğini duydum yağı vıcık derseniz kremi ni de kullanabilirsiniz kullanıp olumlu sonuç alanları biliyorum. Eğer denemediyseniz denemekte fayda var
Amin canm.Oy oy ins kendiliginden gelie minakk
Evet olumlu sonuçları var sizde bir deneyin sanırım hamile siniz ama hamilelikte bir zararı olup olmadığını araştırıp öyle deneyin amaGercekten mi ya keske
Gebelik çatlağı gitmiyor
Ona yorum yapmicam malesef henüz hamilelik yasamadigim için ama kilo alıp verimin de oluşan catlaklara iyi geldiğini duydum deneyin isterseniz sizdeHamilelikk catlaklarinadaa faydasi varmidir
Merhaba canım asılamam tutmadı bir ay sonra kendiliğinden oldu çok şükür.Allahım sizlere de nasip etsin mükemmel bi duyguhayırlı olsun bebişinin aşılamaylamı geldi iletinizi gördüm ilk aşılamamıydı
Masallahh masallahjMerhaba canım asılamam tutmadı bir ay sonra kendiliğinden oldu çok şükür.Allahım sizlere de nasip etsin mükemmel bi duygu
ibrahim saracoğlu keçi boynuzu pekmezi al canım ondan yedir eşine ceviz fındık bol bolBunum tedavisi yokmuymus peki
Hayırlısı olsun canım üzülme diğer aya inşallahgünde dört tane aldığım klomen ise yaramamış gitti bir ay daha
![]()