Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme olurmu ben 39 yasındayım ama hala umutluyum allahım bızede nasıp edıcek
Uzulmemek elde mi Allah önce size versin inşaallah ben 21 e gireceğim Aralık'ta ama pko var engel oluyor ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olur diye düşündügumuz için istiyoruz ama olmadı daha

Ne kadar gencsın gözlerim doldu inan sunu unutma daha neler neler bulucak doktorlar senıntatlı canını sıkma olurmu benım küçük arkadasım ben senın anne olcagna ınanıyorum üzülme

Herseyın bı zamanı var bızler sabırsız davranıyoruz bunuda unutma olurmu sen ıyı bır anne olcaksın doktor ne derse yap allahım yardımcı olsun

Ne kadar gencsın gözlerim doldu inan sunu unutma daha neler neler bulucak doktorlar senıntatlı canını sıkma olurmu benım küçük arkadasım ben senın anne olcagna ınanıyorum üzülme
Teşekkürler inşaallah ama gerçekten cok gittik doktor a bu yaşımda menepoza girmiş gibi hissediyorum kendimi Allah halimizi görüyor her şey ondan vardır bunda da bir hayır diyorum ama bazende çok üzülüyorum günlerce ağladığım zamanlar oldu

Herseyın bı zamanı var bızler sabırsız davranıyoruz bunuda unutma olurmu sen ıyı bır anne olcaksın doktor ne derse yap allahım yardımcı olsun
Bence sende çok iyi bir anne olursun..evet sabır lazım ama bazen tüketiyor.
Doktorun dediklerine gelirsek belki 20 doktora gittim bir şey söylemediler tedavi baslatmadilar son bulduğum doktordan umutluyuz Hayirlisi olsun inşallah Hepimiz anne oluruz

canım ben 4 yıllık evliyim 1. yıl eşim askerdeydi korunduk 3.yıldır çocuk istiyoruz.ama çaba harcamadk son 1 yıldır bende zamanının geldiğini düşünyrum belli bi olgunluga eriştim bende.önce folic asit kullandım snra prolaktinim yüksek öıktı 54.5 3 ay dostinex kullandım hormon seviyem artık normal 3 ay da öyle bekledim bebiş olmadı bu ay 5 gün klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum çalışmalara devam bekliyorum.herkes iğneden 12 gün sonra gebelik belli oluyor diyor bat 23 bakalım ama çok korkuyorum ben

Gelartık benım hıslerım kuvvetlıdır senı bebegin olcah üzülme allahın ıznıyle

Umutlu olun kizlar ya siz cok iyisiniz allah gönlunuze göre vericektir dertler paylastikca azalir bunuda unutmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…