- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
Uzulmemek elde miÜzülme olurmu ben 39 yasındayım ama hala umutluyum allahım bızede nasıp edıcek
Bizde sözde aşılamaya baslayacaktik doktor klomen kullan etki etmezse sonra dedi bir ay dahaÜstelık bu benım ıkıncı asılamam ama olcak bılıyom:)
Teşekkürler inşaallah ama gerçekten cok gittik doktor a bu yaşımda menepoza girmiş gibi hissediyorum kendimiNe kadar gencsın gözlerim doldu inan sunu unutma daha neler neler bulucak doktorlar senıntatlı canını sıkma olurmu benım küçük arkadasım ben senın anne olcagna ınanıyorum üzülme
Bence sende çok iyi bir anne olursun..evet sabır lazım ama bazen tüketiyor.Herseyın bı zamanı var bızler sabırsız davranıyoruz bunuda unutma olurmu sen ıyı bır anne olcaksın doktor ne derse yap allahım yardımcı olsun
canım ben 4 yıllık evliyim 1. yıl eşim askerdeydi korunduk 3.yıldır çocuk istiyoruz.ama çaba harcamadk son 1 yıldır bende zamanının geldiğini düşünyrum belli bi olgunluga eriştim bende.önce folic asit kullandım snra prolaktinim yüksek öıktı 54.5 3 ay dostinex kullandım hormon seviyem artık normal 3 ay da öyle bekledim bebiş olmadı bu ay 5 gün klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum çalışmalara devam bekliyorum.herkes iğneden 12 gün sonra gebelik belli oluyor diyor bat 23 bakalım ama çok korkuyorum benKızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
şey eğer hamile iken içersen düşük yaptırıyomuş doğrumukaynayan suyun içine dörde böldüğün soğanı at suyuna renk verene kadar kaynasın daha sonra günde iki defa içinben böyle yapmıstım kızlar
Neden ki canımbirak bebegi biz daha iliskiye bile giremiyoruz
Ya bana da birşey soyle hislerin kuvvetliyseGelartık benım hıslerım kuvvetlıdır senı bebegin olcah üzülme allahın ıznıyle
:)Bunu istedım hıssettım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?