- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Hayirlisi cnm bidahakine insallhCanım o sancı bende de oldu adetime 8-9 gün varken sanki adet olcakmışım gibi wcye gittiğim oldu o biçim ağrıydı. Ama malesef ki bugün adet oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi cnm bidahakine insallhCanım o sancı bende de oldu adetime 8-9 gün varken sanki adet olcakmışım gibi wcye gittiğim oldu o biçim ağrıydı. Ama malesef ki bugün adet oldum![]()
Kizlar galiba bu hamileligimi brazda agnucastona borcluyum yani hayit tohumu hapina
Evet cnm 16 tlRecetesiz alinabiliyo mu cnm
Cnm yaptin mi testiArkadaşlar merhaba, bugün hastaneye gittim rahmime baktırdım ve oradaki eleman doktor değil :) rahmimin kalınlaştığını söyledi, bunun 2 nedeni olduğunuda ekledi, gebelikte olabilir adette gelebilir yani 2 seçenek bu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) eşime gebelik testi aldırdım bakalım sonuç ne olacak :) bat a 1 gün :) hakkımızda hayırlısı ama inşallah bebiş vardır :) sabah yapacağım testi ve sonucu merak ediyorum hem umutluyum hem umutsuz hakkımızda hayırlısı
Sizinle bu rahim kalınlaşması ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi rica ederim kızlar , teşekkürler
Hayitin bir de suyu var aktarlarda satiliyot onlar da ayni etkiyi gosteriyor mudur acaba? Bir de ne gibi etkisini gordun canim? Fsh falan dusuruyor mu?Kizlar galiba bu hamileligimi brazda agnucastona borcluyum yani hayit tohumu hapina
Bn suyunu tohumunu icemedim cok aci hapini aldim kutu bi ay yetiyo zaten hergun bitane bnm hormonlarim yuksek cikti bi ara oyuzden cocugum olmadi onu ve aslan pencesi karabas otunu kullandim bi ayda duzene girdi arti adet sancilarimdan her ay kendimi hastanede bulurdum ona cok iyi geldi yabanci ulkelerde kadin bitkisi dye geciyo kisacasi kadinsal butun rahatsizliklara iyi hatta cok iyi geliyo kullanma klavuzunda da hamile kalma olasiligini artiriyo dye yaziyoHayitin bir de suyu var aktarlarda satiliyot onlar da ayni etkiyi gosteriyor mudur acaba? Bir de ne gibi etkisini gordun canim? Fsh falan dusuruyor mu?
Ben de bu ay hayit suyu alip icmeyi dusunuyordum ama bi taraftan da soyle bisey var, farkinda olmadan hamile kaldiysak ve bunu icmeye devam edersek zarari olmaz mi gebelige? Benim de fsh 9un uzerinde cikti. Prolaktin 26 bende o yuzden kullanmayi dusundumBn suyunu tohumunu icemedim cok aci hapini aldim kutu bi ay yetiyo zaten hergun bitane bnm hormonlarim yuksek cikti bi ara oyuzden cocugum olmadi onu ve aslan pencesi karabas otunu kullandim bi ayda duzene girdi arti adet sancilarimdan her ay kendimi hastanede bulurdum ona cok iyi geldi yabanci ulkelerde kadin bitkisi dye geciyo kisacasi kadinsal butun rahatsizliklara iyi hatta cok iyi geliyo kullanma klavuzunda da hamile kalma olasiligini artiriyo dye yaziyo
Bn kullanyodum hamile oldugumu ogerndgm gun braktim daha dogrusu adetim geciktigi gbi braktim ve bnce dogal ve bitkisel oldugu icn bi zarari yk hamile kalmak icin kullanan var hamile oldugunu ogrenmeden zatn mecbur devam ediyoBen de bu ay hayit suyu alip icmeyi dusunuyordum ama bi taraftan da soyle bisey var, farkinda olmadan hamile kaldiysak ve bunu icmeye devam edersek zarari olmaz mi gebelige? Benim de fsh 9un uzerinde cikti. Prolaktin 26 bende o yuzden kullanmayi dusundum
Bn kullanyodum hamile oldugumu ogerndgm gun braktim daha dogrusu adetim geciktigi gbi braktim ve bnce dogal ve bitkisel oldugu icn bi zarari yk hamile kalmak icin kullanan var hamile oldugunu ogrenmeden zatn mecbur devam ediyo
Sonucta hamile kalmak icin icilyoBen de bu ay hayit suyu alip icmeyi dusunuyordum ama bi taraftan da soyle bisey var, farkinda olmadan hamile kaldiysak ve bunu icmeye devam edersek zarari olmaz mi gebelige? Benim de fsh 9un uzerinde cikti. Prolaktin 26 bende o yuzden kullanmayi dusundum
Allah kucagina almani nasip etsin canim. Darisi basimiza. Peki sen bu ilaci kullanmaya basladigin ay mi hamile kaldin? Bende dün aksam süt maydonoz buharina başladım hayirlisi bakalim. Bir de hayiti denemek istiyorumSonucta hamile kalmak icin icilyo
Yaptım canım sonuç negatif ama bana gelen giden Yok ümidimi kaybetmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısıCnm yaptin mi testi
Evet kutu daha bitmedi bile tabi nasip kismet ve rabbimin izniyle oldu cok sukurAllah kucagina almani nasip etsin canim. Darisi basimiza. Peki sen bu ilaci kullanmaya basladigin ay mi hamile kaldin? Bende dün aksam süt maydonoz buharina başladım hayirlisi bakalim. Bir de hayiti denemek istiyorum
Benim rahimde yara vardi dondurdum dondurdugum gun yumurtlama hucresi gördü ultrasonda tuh dedim bunuda kacirdim zaten adetim gec olur; beni iki ay geri atti bi ayda iliski yasak suanda, ve adetm oldum bugun bitti adetim muhtemelen yumurtlamamda gec olacak yine,,doktor yumurtlamayi gordgunde adetin üzerinden 28 gun gecmisti bende ona istinaden simdi 28 gun sayiyorm ay sonu yumurtlamayi bekliyorumKızlar bizimde bu ay ikinci denememiz ovulasyon testine başladım daha bi gelişme yok ama ben geçen ay yumurtlama olmadığını düşünüyorum bu ay da olmazsa doktora gitsem genel kontrole bakar mı en azından bi sıkıntı var mı yok mu diye
Hayit hapi agnucastonmu kullaniyordun cnm , aslinda hayit hapi hamile kalmayı degilde siklusu duzenlemye yariyor yani adet gecikneleri duzensiz adet gibi ben cok gec oluyordm 40gunu geciyordu bu ay basladm kutu bitmek uzre bigun ictm bigun içmedim keske ole yapmasaydm 40gunde geldi yine ama dahada gecikmesine faydasi oldu bakalim suan adet bitti yumurtlamayi bekliyorm adet düzenli olunca yunurtlamada kaliteli olabiliyor bunun ici hayiti oneriyorlar ,Bn kullanyodum hamile oldugumu ogerndgm gun braktim daha dogrusu adetim geciktigi gbi braktim ve bnce dogal ve bitkisel oldugu icn bi zarari yk hamile kalmak icin kullanan var hamile oldugunu ogrenmeden zatn mecbur devam ediyo
Kızlar bizimde bu ay ikinci denememiz ovulasyon testine başladım daha bi gelişme yok ama ben geçen ay yumurtlama olmadığını düşünüyorum bu ay da olmazsa doktora gitsem genel kontrole bakar mı en azından bi sıkıntı var mı yok mu diye
evet cnm bn cok faydasini gordum ve herkse tavsiye ediyorum biraz arastirma yapilsa neler cikiyo 7 yil snra bu hap sayesinde hamile kaldim diyen bile var tabi vesile allah bu vesileyi ictigimiz suyun icine bile koysun kimseyi mahrum etmesin kimseyi evlat hasretiyle sinamasin insallhHayit hapi agnucastonmu kullaniyordun cnm , aslinda hayit hapi hamile kalmayı degilde siklusu duzenlemye yariyor yani adet gecikneleri duzensiz adet gibi ben cok gec oluyordm 40gunu geciyordu bu ay basladm kutu bitmek uzre bigun ictm bigun içmedim keske ole yapmasaydm 40gunde geldi yine ama dahada gecikmesine faydasi oldu bakalim suan adet bitti yumurtlamayi bekliyorm adet düzenli olunca yunurtlamada kaliteli olabiliyor bunun ici hayiti oneriyorlar ,
Saol cnm bakalım bu ay olmazsa gitmeyi düşünüyorumN
Benim rahimde yara vardi dondurdum dondurdugum gun yumurtlama hucresi gördü ultrasonda tuh dedim bunuda kacirdim zaten adetim gec olur; beni iki ay geri atti bi ayda iliski yasak suanda, ve adetm oldum bugun bitti adetim muhtemelen yumurtlamamda gec olacak yine,,doktor yumurtlamayi gordgunde adetin üzerinden 28 gun gecmisti bende ona istinaden simdi 28 gun sayiyorm ay sonu yumurtlamayi bekliyorumovulasyon testi beni gecen ay yaniltti benim icin gecerliligini yitirdi artk,genel muayene olmani tavsiye ederim canim