Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar nerdesiniz ya bu sabahta idrar testi yaptim iki cizgide silik cikti bugun saglik ocagina gidip tahlil vercem

Reactions: rrg
Ogleden snra sonucum cikar size net haberi veririm insallh rabbm isteyen herkse bu duyguyu tattirir

Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benimde yarın adet günüm senin günün geçmişmiydi ve belirti varmıydı
Sagolasin cnm amin bn son adetimden 10 gun snra tekrar sanci cekmeye basladim adet olcakmisim gbi ve goslerimde de agri oldu bn 27 gunde bi adet oluyorm 2 gun gecti idrar testi yaptim cikti snra kan verdm cok sukur hamileyim

Sagolasin cnm amin bn son adetimden 10 gun snra tekrar sanci cekmeye basladim adet olcakmisim gbi ve goslerimde de agri oldu bn 27 gunde bi adet oluyorm 2 gun gecti idrar testi yaptim cikti snra kan verdm cok sukur hamileyim
Canım benimde bu ay adetime 8-9 gün kala sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıdı hatta adet mi oldum diye wc ye gittiğim çok oldu. Yarın bat günüm ve şuan ağrım yok. İnşallah bende hamileyimdir

Kizlaaar yilmadan caba sarfetmeye devam. Ben de hamileyim. Inanamiom. Adetim geliyo gibi bir iki gun sanci cektim. Baska da bi belirtim olmadi. 5 haftalik. Darisi basiniza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…