Hamilesindir canm silik iseArkadaslar nerdesiniz ya bu sabahta idrar testi yaptim iki cizgide silik cikti bugun saglik ocagina gidip tahlil vercem
Arkadaslar nerdesiniz ya bu sabahta idrar testi yaptim iki cizgide silik cikti bugun saglik ocagina gidip tahlil vercem
Amin aminHamilesinizdir bence deAllah sağlıklı bir bebek nasip etsin hem size hem isteyen herkese
Evet insallh cnmHamilesindir canm silik ise
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benimde yarın adet günüm senin günün geçmişmiydi ve belirti varmıydıArkadaslar hamileyim bi aylikcok mutluyum allh herkse nsaip etsn
Hayırlı olsun : )Arkadaslar hamileyim bi aylikcok mutluyum allh herkse nsaip etsn
Hayırlı olsun canımArkadaslar hamileyim bi aylikcok mutluyum allh herkse nsaip etsn
Sagolasin cnm amin bn son adetimden 10 gun snra tekrar sanci cekmeye basladim adet olcakmisim gbi ve goslerimde de agri oldu bn 27 gunde bi adet oluyorm 2 gun gecti idrar testi yaptim cikti snra kan verdm cok sukur hamileyimHayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Benimde yarın adet günüm senin günün geçmişmiydi ve belirti varmıydı
Allah razi olsunHayırlı olsun : )
Canım benimde bu ay adetime 8-9 gün kala sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıdı hatta adet mi oldum diye wc ye gittiğim çok oldu. Yarın bat günüm ve şuan ağrım yok. İnşallah bende hamileyimdirSagolasin cnm amin bn son adetimden 10 gun snra tekrar sanci cekmeye basladim adet olcakmisim gbi ve goslerimde de agri oldu bn 27 gunde bi adet oluyorm 2 gun gecti idrar testi yaptim cikti snra kan verdm cok sukur hamileyim
Insallh gunun gectimiCanım benimde bu ay adetime 8-9 gün kala sanki adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıdı hatta adet mi oldum diye wc ye gittiğim çok oldu. Yarın bat günüm ve şuan ağrım yok. İnşallah bende hamileyimdir
Hepnize cok tesekkur ederim ve sizi kocaman opuyorum rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Yok canım yarın günüm bakalım inşallah kırmızıları görmemInsallh gunun gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?