Insallah canim umitlenmekte istemiyorumİkinci çizgi var ama neden T nin altında değil. Çok da anlayamadım. Ama bence hamilesin.
Yarin sabah yapicam cnm insallah hayal kirikligina ugramamBir daha yapmanı öneriyorum canım
Gecikmenin kaçıncı günündesin belirti flan varmı ?Yarin sabah yapicam cnm insallah hayal kirikligina ugramam
2 gun gecti canim goguslerimde sizlama var kasiklarda hafif agri ama bilemiyorumGecikmenin kaçıncı günündesin belirti flan varmı ?
Olmazsa kan testi yaptırmak kesin sonuç icin
Koydeyim suan kan testi biraz zor burda2 gun gecti canim goguslerimde sizlama var kasiklarda hafif agri ama bilemiyorum
İdrar testi yap istersen2 gun gecti canim goguslerimde sizlama var kasiklarda hafif agri ama bilemiyorum
Yarin sabah yapicam cnm simdi eczaneler kapanmistirİdrar testi yap istersen
Tamam hadi insYarin sabah yapicam cnm simdi eczaneler kapanmistir
İnsallah canim :)Tamam hadi ins
hamilelik olabilir baska test yokmuydu yapsaydın ya keske içinde kalmasaydı ? ben yapmıstım bende ikinci çizgi yoktu çünküEki Görüntüle 1990337 kizlar test bozukmu yoksa hamilelik olabilirmi..Eki Görüntüle 1990337
teşekkür ederimKesinlikle vajinismus ile ilgili paylaşım alanlarına girin. Ben de bu sıkıntıyı yaşadım ama çok şükür atlattım. Hatta bence direkt bir doktora gidin çünkü 3 ay sonrasına net bir şekilde vajinismus teşhisi koyuyorlar ve tedaviye başlıyorlar. Geçmiş olsun.
idrarı çok mu damlattın t nin altında çizgi görünmüyor bence bi tane daha yapEki Görüntüle 1990337 kizlar test bozukmu yoksa hamilelik olabilirmi..Eki Görüntüle 1990337
amin inşallah bende her ay kendime söz veriyorum forum yok düşünmek yok araştırmak yok diye ama ertesi gün kendimi yine bu forumda buluyorum:) uzaklaşmak istiyorum ama malesef henüz beceremedimBenim de bu ay 6. ay olacak aralık ayından beri deniyoruz bazı aylarda eşim yorgunluğu vs bahane ettigi icin verimli günleri kaçırdık, amh değerim düşük ama tüp bebek için görüştüğümüz doktor 6 ay deneyin demişti bekliyoruz bakalim kısmet. Ben de çok üzülüyorum hamile görünce, işyerindeki arkadaşım ovulasyon filan hiç takip etmediği halde ilk ayda hamile kaldi ben de öyle supriz olsun isterdim de yüce Allah biliyor bizim için hayırlı olanı, bekleyip göreceğiz. Bu işi yarış gibi gormemek lazım. Ben de konudan uzaklaşmak için forumlara nadiren bakıyorum etrafta görünce de çok etkilenmemeye çalışıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah, moralinizi yüksek tutun
Kesinlikle Katılıyorum Acaba Hiç İnternet Olmasaydı Da Bukadar Çok Şey OGRENMESEYDİK Daha Mı Kolay Olurdu Herşey Daha Mı Rahat Olurduk??Bazen foruma cok takilmak da olumsuz etkiliyor mesela biri bir belirtiden bahsetse hemen kendimize yoruyoruz acaba bende de mi böyle ? Diye o nedenle kendimize yeni uğraşlar bulmalıyız ben de is arkadaslarimin yerli yersiz guya espri yapmalarindan bunaldim surekli imayla hamilelik sormalar filan ,Ama nasibimiz bizi bekliyor sabirla beklemeliyiz güçlü olmalıyız dua etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?