- 13 Nisan 2017
- 21
- 6
- 1
- 35
Canım yarın tekrar yFotoda net gorunmuyor ama ben goruyorum burda.:)
Canım bugun tekrar test yapsan..oda oyle silik cikarsa doktora git vakit kaybetmeden cok sevindim..inşallah hamilesindir..Fotoda net gorunmuyor ama ben goruyorum burda.:)
canım geç döllenme diye birşey var varsa geç çıkabiliyor ama stres erteleyebiliyor ben çok yaşardım kimyasal gebelik deniyor bu duruma yani hiçbirşey yok ama adetin geç oluyor psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum.Kzlar adetim geceli 13 gun oldu ve adet olmdm pzrtesi kan testim negatfti haftya randevum var sizce snra ckarmı
sorun olmayan çiftlerin bile 1 yıl çocuğu olmayabiliyor canım her yolu deniyim diyoruz yinede sen de bendensin inşallah olur:)Gecen ay o kadar sey yapmama ramen kalamadim bu ay hic bisi yapmicam
Cnm kmyasl oldgnda idrrda ckyr ama sanmyrm benim ondada ckmadi cnm adetne 5 gun kalanlarna sasyrm baksana benim iki hafta oldu ben halen ogrenemdm yanicanım geç döllenme diye birşey var varsa geç çıkabiliyor ama stres erteleyebiliyor ben çok yaşardım kimyasal gebelik deniyor bu duruma yani hiçbirşey yok ama adetin geç oluyor psikoloji ile alakalı diye düşünüyorum.
Insallah olur olsun artikkk yaaaasorun olmayan çiftlerin bile 1 yıl çocuğu olmayabiliyor canım her yolu deniyim diyoruz yinede sen de bendensin inşallah olur:)
benim düşünceme göre adet gecikmesi ama kuzu yinede vardr inşallah ne diyeyim enteresan bir durum gerçektenCnm kmyasl oldgnda idrrda ckyr ama sanmyrm benim ondada ckmadi cnm adetne 5 gun kalanlarna sasyrm baksana benim iki hafta oldu ben halen ogrenemdm yani
sen kaç yıllık evlisin canım ne zmandır istiyorsun eşinde ya da sende bir problem var mı?Insallah olur olsun artikkk yaaaa(_
İnş suan belirti falan yok sen ne durumdasinInsallh hamissindir
1 senelik evliyim hic korunmadik prolaktain yuksekligi varsen kaç yıllık evlisin canım ne zmandır istiyorsun eşinde ya da sende bir problem var mı?
Insallah vanimya.dun sabah yaptim bide bu sabah yaptim.ikiside silik cikti.sabah saglik ocagina gidcem.durumu anlattim sabah gel dedi kan icin.hayirlisi artik bakalim.haber ederim burdan:))Canım yarın tekrar y
Canım bugun tekrar test yapsan..oda oyle silik cikarsa doktora git vakit kaybetmeden cok sevindim..inşallah hamilesindir..
Benim 2 sene oldu canım çok duydum prolaktin hormonu yüksek olup hamile kalan halledilmeyecek birşey değil bence İnşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız1 senelik evliyim hic korunmadik prolaktain yuksekligi var
Pco da var bende. Canim insallah insallah bende cok duydum sizin nie olmuyoBenim 2 sene oldu canım çok duydum prolaktin hormonu yüksek olup hamile kalan halledilmeyecek birşey değil bence İnşallah kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Eşim çatılırken ameliyatı oldu canım ama değerleri yine çok düşük çıkıyor düzelmedi henüz 7ay oldu ameliyat olalı canım bekliyoruz ilaçlar kürler Vs kullanıyoruz İnşallah nasib eder rabbimPco da var bende. Canim insallah insallah bende cok duydum sizin nie olmuyo
Varikoselden ameliyat oldu diyecektimPco da var bende. Canim insallah insallah bende cok duydum sizin nie olmuyo
İnsallah canımbenimde hiç bu durumda olacağım aklıma gelmezdi canım hiç korunmadık 2 yıllık evliyiz, ama insanız sınanıyoruz. burda ne kadar güzel hikayeler okuyorum kendiliğnden hiç beklemediğim bi anda geldi diye inşallah rabbim bizi sevindirir.
Vardır elbet RABBİMİN bir bildiği.Bize düşen sadece DUA ve SABIRBende ilk 1 sene istememiştim bir yaz daha geçsin demişsin ufak tefek borçlr bitsin demiştim. 2.ayımda kesin kalırım diye düşünmüştüm ama artık çağ öyle bir oldu ki yediklerimiz içtiklerimz yüzünden olmuyo.Allah kalbimizi biliyor inşallah ona göre nasip eder.
Kocamin bi arkadasida varikoselden ameliyat oldu senesine hamile kaldi esiii:)) insallah siz o kadar beklemeden alirsiniz meleginizin haberiniVarikoselden ameliyat oldu diyecektim
Amin canım inşallahKocamin bi arkadasida varikoselden ameliyat oldu senesine hamile kaldi esiii:)) insallah siz o kadar beklemeden alirsiniz meleginizin haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?