- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
bunuda ogrenmis oldum mayista gitcem doktora soyluyeyim banada yaptirsin bu testen ozaman canimCanım benim bildiğim herkese yapılıyor artık ben muayene olmadan doktor sordu yaptirdinmi diye.. Yani iltihap olsa da olmasa da benimde iltihap yok
Evet canım ondada bi sorun cikmadı..hayırlısi bakalim..adet oldum bende..Eşin de ayrıntılı tetkikleri yaptırdı mı?
Bi doktora gidin canim vakit kaybetmedenMrb arkadaşlar ben foruma yenı uye oldum.Bizde 6aydır cocuk düşunuyoruz.ama olmuyor.Moralım çok bozuk.Adetime 4 gun var.Ama hiç umudum yok.Sizinle paylaşmak istedim
Fotoda pek belli olmuyo insallah hamilesindirFotoda net gorunmuyor ama ben goruyorum burda.:)
Biraz daha bekleyip tekrar yap benceFotoda net gorunmuyor ama ben goruyorum burda.:)
Bir kere gittim doktor yumurtalarıma baktı sadece bir sorun yok dedi ve bizi geri gönderdi.Acıkça pek ilgilenmedi.İyi bir hastanetdi ayrıcaBi doktora gidin canim vakit kaybetmeden
Hormonlarina bakmadimiBir kere gittim doktor yumurtalarıma baktı sadece bir sorun yok dedi ve bizi geri gönderdi.Acıkça pek ilgilenmedi.İyi bir hastanetdi ayrıca
Hayirlisi canim hepimiz icinMerhabalar canim.
Ben 1 sene 2 aylik evliyim. Hic korunmadim ve cocuk istiyoruz. Adetlerim duzensiz. Bu ay sogan kürü uyguladm. Adet tarihm 5 gun gecince test yaptim silik ikinci cizgi cikti varla yok arasi. Net olmasi acisindan 10 gun sonra kan testi yaptrcam ins cikar. Bu arada sol kasigimda hafif sanci var. Belime de saancilar giriyo. Ama hayirlisi bakalim.
Sende benim gibisin dr.Gittin mi peki? nerde yaşıyorsunMrb arkadaşlar ben foruma yenı uye oldum.Bizde 6aydır cocuk düşunuyoruz.ama olmuyor.Moralım çok bozuk.Adetime 4 gun var.Ama hiç umudum yok.Sizinle paylaşmak istedim
anladım canım şu aöf sınavları geçsin inşallah mayıs ayının ilk haftası gidiyorum bende drCanim ben adetsizken gittim cunku 4 aydir. Adetsizken yumurtaliklarima bakildi adet olmiyordum sonra ilacla adet oldum sonra adetliyken gittim
Doktora gittim canım.Antepte yasıyorum.Medical hastanesine gittim.adetli gitmiştim bana adetin bitsin oyle gel dedi .adetsizken gittim yumurtalarabaktı sadece.yumurtlama gunlerini soyledi okadar.Sende benim gibisin dr.Gittin mi peki? nerde yaşıyorsun
Bakmadı canım ya.o zaman 3 aylık bir deneme surecimiz olmuştu.Galiba bizi basından saldı.Adetime 4 gun var.olmadı adetimin 3.gunu hormon testi için gidecegim.Artık öğrenilmiş çarezislik yasıyorum.Gebelik ihtimalim de olabilir beklemedeyim ama hiç bir belirti yasamıyorum.offfffffffffffffffffffHormonlarina bakmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?