- 31 Ocak 2024
- 195
- -95
- 31
-
- Konu Sahibi baharesintisii
Çok tatli maşallah.Bana yeşil gibi geldi.Kizlar bebegim 2 bucuk aylik olacak göz rengi ışıkta boylw gorenler renklo diyor ben anlamadigim icin soruyorum sizce ne renk ve degirmi tecrubelerinizi ve yorumlarinizi merak ettim sevgiler hepinizeEki Görüntüle 3379479 Eki Görüntüle 3379479 Eki Görüntüle 3379480
Kahveye donecek buyudukceKizlar bebegim 2 bucuk aylik olacak göz rengi ışıkta boylw gorenler renklo diyor ben anlamadigim icin soruyorum sizce ne renk ve degirmi tecrubelerinizi ve yorumlarinizi merak ettim sevgiler hepinizeEki Görüntüle 3379479 Eki Görüntüle 3379479 Eki Görüntüle 3379480
Maşallah ama bebeğinizin fotoğraflarını böyle ortamlarda paylaşmayın lütfen.
Yeşil- ela gibi duruyor ama çok da küçük hala.
nerden biliosun kiz donecegini müneccinmisinKahverengiye dönecek bir ela göz.Bebek çok tatlı.Allah bağışlasın
Valla cok karisik bu is bakalim hayirlisi olsun Allah bilir saglikli olsunlar oncelikleMüneccim olmaya gerek yok.Mavi ya da yeşil olacak göz bebekken tam renkli oluyor.Hatta yeşile bile dönmeden önce masmavi oluyor.Mavi göz bile büyüdükçe (2 yaşa kadar ) ela ya da kahveye dönebiliyor.Bebegin gözü şu an ela...Bu göz kesinlikle kahverengi olur...
Oğlumun gözleri maviden kahveye döndü.
Kızımın gözleri maviden yeşile döndü...
Müneccim olmaya gerek yok ki. Boşuna ümitlenmeyin. Altı aya kadar bebeğin göz rengi pek bir anlam ifade etmez zaten. Benimkilerin de başta böyleydi, şimdi koyu kahve.nerden biliosun kiz donecegini müneccinmisin
Bnmkinin mi sizinkininmi farkli ton anlamafim valla bende cozemedim her goren renkli mavi diyen bile var benim aslinda hic aklimda yokken millet aklima soktu diye diyeOğlumunda bebekken böyleydişimdi elaya benziyor ama babasının gözü bal rengi ona dönecek gibi duruyor. Çok farklı bi ton.
Bizimkinin göz rengi değişimiKizlar bebegim 2 bucuk aylik olacak göz rengi ışıkta boylw gorenler renklo diyor ben anlamadigim icin soruyorum sizce ne renk ve degirmi tecrubelerinizi ve yorumlarinizi merak ettim sevgiler hepinizeEki Görüntüle 3379479 Eki Görüntüle 3379479 Eki Görüntüle 3379480
Müneccim olmaya gerek yok ki. Boşuna ümitlenmeyin. Altı aya kadar bebeğin göz rengi pek bir anlam ifade etmez zaten. Benimkilerin de başta böyleydi, şimdi koyu kahve.
Ümitlenmeyin derken komik olmus sanki hayat memat meselesi benim aklimda bile yokken millet soktu aklima renkli diye diye ondan merak ettim bende cozemedigim icin fikir danistm olursa olur olmazsa olmsz hayirlisi oncelikle saglikli olsunlarda Allah bilirMüneccim olmaya gerek yok ki. Boşuna ümitlenmeyin. Altı aya kadar bebeğin göz rengi pek bir anlam ifade etmez zaten. Benimkilerin de başta böyleydi, şimdi koyu kahve.
Ilk resimde kac gunluktu benimki nerdeyse 3.aya girecek bende ilk 40 i cikana kdr umursamadim baktm kahvede olmadi merak etmeye basladm sizinkinin 3 aylikken nasildiBizimkinin göz rengi değişimi
Benim kizim 5 yaşına kadar maviydi. Maviş derdik. Sonra kahverengi oldu. Daha da kimseye birsey demem. 5 yil ya boru mu bu?
Bu arada masallah bebege kahveye döner gibi
BenimkininBnmkinin mi sizinkininmi farkli ton anlamafim valla bende cozemedim her goren renkli mavi diyen bile var benim aslinda hic aklimda yokken millet aklima soktu diye diyeinşAllah degismez