- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #45.041
Kizlar musyasda bugun doguma girecekti haberi olan varmi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm çok yoğun çalışıorummm benneyaptımki iyi olmanıza sevindim hayatım sarılığı atıcak inşallah annesi sen üzme tatlı canını genelde bi çok bebişte olan bişe buu :1hug:Hoşbulduk canım. Yorgunlukla geçiyor günler.Ecem de iyi sayılır gülüm. Biraz sarılık var işte o kadar. Sen nasılsın?
ben yatcam kzılarrr hiç keyfim yok
inş cnm dikkat etmek lazım ağrı sızı hemen dr aramamılıyız allah korusunay allah korusun ya allah yardımcıları olsun korkuyorum ben de arada zamanında gelir bebişlerimiz inş.
Valla çok yorgunum Filiz ablacığım. bebiş sarılığı tam atamadı. Anne sütünü de zor alıyor. Saatlerce uğraşıyorum. Ama şükrediyorum yinde de. sen nasılsın?
Hoşbulduk.
bebiş iyi sayılır canım. Daha iyi olacak inşaallah.
Hoşbulduk canım. Yorgunlukla geçiyor günler.Ecem de iyi sayılır gülüm. Biraz sarılık var işte o kadar. Sen nasılsın?
ben yatcam kzılarrr hiç keyfim yok
bnde özgecim kaydirigubbakcemile5
sağol cnm opuyorumnanaktan
ayy kızlar içim bi hoş oldu aralık annelerinden bi arkadaşımızı hastaneye yatırmışlar erken doğum riski var demiş dr nstye bağlayıp duruyolarmış neşeli geliomuş sesi ama allahım korktum ya daha 28. haftasında :sinifsinif:
ya ben de bişeyler yiyip gelicem
canim onun bobreklerinde sorun vardi bobreklerinin oldugu yere tekme atiyordu bazen bebisi bobreklerinde sisme oluyordu..zaten son zamanlarda sancisida vardi..o yuzden bugun sezeryanla alinacakti bebek...
inş cnm allah yardımcısı olsunvalla olabiliyor iste bazen boyle durumlar umarim erken dogmaz cok minik oluyor o haftada cunku bebek...:a015:
hayırlısıyla doğum yapar inş :Saruboceq:canim onun bobreklerinde sorun vardi bobreklerinin oldugu yere tekme atiyordu bazen bebisi bobreklerinde sisme oluyordu..zaten son zamanlarda sancisida vardi..o yuzden bugun sezeryanla alinacakti bebek...
herkes gitmiş galiba ben de çıkayım da uzanayım bari biraz hadi allah a emanet olun byeeeee
herkes gitmiş galiba ben de çıkayım da uzanayım bari biraz hadi allah a emanet olun byeeeee
burcum napıyorsun canım
arkadaşlar selam herkese,
bugün gittim kalp atışı için ama dr duyamadı, kalp atımını gördü embrio gelişiyor dedi kese büyümüş dedi, ama onların hesaplamasına göre 7+3 muş, ama transfer tarihine göre yaparsam 5+3 bilemedim ama bu haftalarda kalp atışı duyulmalıydı değil mi?, dr sabretcez bekliycez takip edecek birşeyimzi var hafatay dinleriz inşallah dedi,
bu şekilde olanınız varmı sonradan duyan dinleyen, biraz yavaş gelişiyor galiba, benim bu 2. çükü ilkide bu şekilde kurtajla son bulmuştu çok korkuyorum nolur biraz moral verin bana lütfen yalvarırım paylaşın