Amiiinn Burcumm .... :Saruboceq:
Günaydın canlarıma.s.
Sudem kımıl kımıl teyzelerii gece uyutmadı benimirmirmirmir artık uyuduğunu uyandığını anlayabiliyorum :ecrin_bebek: ona yaptığım yelekle süveterin resmini gösterecektim ama fotoğraf makinasını evde unutmuşum. ki kendimi biyerlerde unutmadığım için şükrediyorum. Acayip unutkan oldum gerçi azaldı ama genede var
Burcu sevindim 17. haftanda öğreniceğin için bana 15.haftamda söylediler ama şüphede kaldım. Net olsun tam olsunÜçlü test yaptırdım sonucunu aldım fakat hala göstermedim. Vaktim olmadı bu hafta gidip göstermem lazım. Bide 24. haftada Sude hanımı videoya çekicez ayrıntılı ultrasondakaydirigubbakcemile2 çoook merak ediyorum hep siyah beyaz gördüm çünkü.
Beyaz canım kızın mı oluyo senindeee
Ben kızıma günlük yazıyorum. O çok büyüyünce vercem ona okusun diye. Onunla ilgili yaşadığım herşeyi yazıyorum benim içinde iyi oluyor.
Mavi Deniz canım sende benim gibi düzensiz adet oluyordun en azında adetinin düzene giriyor ve klomen aşılama vs. tedavilerine başladın Kucağın bebişinle dolacak inşallah balım. Ama sen ne kadar stres yaparsan o kadar ertelenir. Ben 3 ay ara vermeye karar verdiğimde hamiş kalmıştım unutma yani kafamda yoktu. Ayrıca sohbetlerin hiçbiri uzak değil sana. Sen anne adayı değilmisin? Sudenin (beyaz acil isim bul) ve bıcırıklrın teyzesi değilmisin? Ahanda gene tekme yedim. Bu tekmeleri sen yemeyecğini mi snaıyorsunkaydirigubbakcemile3. Hepsine bigün gülüp geçecen inşallah. Allah vaktinde ve hayırlısını versin bitanem.
ceren bende dün ütü yaptım nefes nefese kaldım aynen. Bide annemler bizim orda kurban kesecekler evi ... götürüyor. Pzt küçük tuvaleti temizledim, dün ütü yaptım. bugün akşamda eşim camları silcek akşam akşam ama napıyım bende bi oda temizlicem. Temizlediğim yerlere girmek yokÇok üzgünüm çoook sürekli girdiğim yerleride artıkın cumaretsi temzilicem. Eşinde yardım iste sende. hatta istemeden yardım etsin yahuuu...
Neşem sen nerelerdesin? Benssenb Rahel şiişş karabiberim? Bu sayfalar çok geçmiş geriye dönüp okuyayaım en iyisi:1hug: