- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.781
deryacım çok sevindim allah size bağışlasın inş o günleri bizede göstersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavi denizcim sonuçalrını bekliyoruz yarın sende kendini üzme strese sokma emi :1hug:
beyazcım Allah kucağına almayı nasip etsin nur topu gibi bi kızın olcak ne güsel kaydirigubbakcemile2
nurcum senin ne zaman belli olcak cinsiyet
ay ne güsel haberler böle bunalr ya valla çok mutlu oluyorum duydukçahihoyyyt
fazla takmamaya çalışıyorum rabbim hayırlısını versin inş bizleri eksik bırakmaz..
teşekkürler burcu,darısı başınıza,nur az kaldı belki senin ki inatçı çıkmazda 12 haftada gösteriri kendisini.
inş canım ablamınkilere benzerse süpriz olur ablamın oğluda kızıda göstermedi 8 ay boyunca
benim adet gelmedi hazır gelmemişken bu akşamda bi çalışmamı yapsak ne
tabi ki çalışmalara devem,moral bozmak yok,:jeyyar:belki zamanı şimdi gelmiştir,ne dersin burcusengözlerimebaksanab
nurcum mavi denizim çok teşekkür ederim canlarım ya,yok canım ya isim bulamadık,hala düşünme aşamasındayız eşimle.
kızlar sohbetleriniz çok güzel ama şuanda bizlere uzakki katılamıyoruz bile yani ben kendi adıma söyleyeyim..neyse sizlere bebişler hakkında güzel sohbetler..
günaydın arkadaşlar,
bizde dün akşam ikili testimizi yaptırmak üzere dr gittik....çok şükür ense kalınlığı normal 1,4 ve burun kemiği de oluşmuş....kan verdik sonuçlarını bekleyeceğiz....Benim dr'um 3'lü test yapmıyorum dedi....çünkü ikili testin güveninirliği %65 imiş.....bebeğimin boyu 6,5 cm olmuş...şimdi daha bir bebeğe benzemiş.....sizin drlarınız 3' lü test yapıyormu?