E
emillly....
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.801
beyazcım çok sevindim aayy bi kızz annesi olcaksın ne güselkaydirigubbakcemile2 tamamına erdirsin rabbim:dance:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyazcım tebrikler demek bir kız bebişimiz daha geliyor hayırlısı olsun canım benim Allah bizede nasip etsin inşallah bana şimdi çok uzak geliyor cinsiyetini öğrendiğim günler kalbini bi duyayım da inşallah
günaydın hatunlar nasılsınız valla yazılanları keyifle okuyorum herkes böle neşeli kıpır kıpır olsunkaydirigubbakcemile2 karamsarlık umutsuluğa kapılmasın kimse
:CüvCüv:şutarafagitti bizde böyle olcaz elbet sabredelim
canım şu yazdığın sn cümleye takıldım hamileliğe hazırlık konusu. valla bende etraftan bir sürü kulaktan dolma şeyler duyuyorum kimi kocakarı lafları kimi gerçek tecrübeler ama bence bu olay tamamen bünye ile alakalı yani sorunlu bir hamilelik bulantılar sıkıntılar falan ben hazırlıksız yakalandığımı sanmıyorum bebğime evet sürpriz oldu ama ben evlnmeden önce onu hayal etmeye başladım yani evlendiğim ilk geceden beri bekliyordum :)
temnnim tüm bayanların benim gibi bir hamilelik yaşamaması yani şimdilik sorunlar bunlar bulantılar oda şimdilik yetiyor zaten
iyi akşamlar..:
günaydın kızlar bu psikoloji beni çok etkiledi valla tuhaflaştım neyse sanırım bir süre sonra atacam bunu üstümden..bebk resismlerine bayıldım özellikle beyaz kıyafetli başında beyaz kurdelası olana bittim onu avatarımda kullanmak istiyorum ama beceremedim avatarıma almayı..kızlar dün doktorumu aradım regl olunca ara demişti.bugün iş çıkışı gidecem doktoruma bi muayene edeyim konuşuruz dedi ben rahim filmi olmaz sanırım bayram tatili denk geliyor falan dedim bana bayramda burdamı olacaksınız dedi bende evet deyince bende burda olacam dedi sonra yerın gel diye çagırdı bu sefer eşimde benimle gelecek konuşacaz aşılama rahim filmi evresini rahim filmini çektirince sigorta olarak aşılamadan ne kadar yaralanacam falan diye ben hep unutuyorum oraya gidince sorularımı sonrada tlf la sormak zor oluyor..bu arada desteginiz için sagol hepinizden tek tek alıntı yapmadım bende bu aralar dedigim gibi o kadar detaylı takip edemiyorum kafamı dagıtmaya çalışıyorum ama yazılarınızı olkuyorum kızlar.hepinizi öptm
kızlar sohbetleriniz çok güzel ama şuanda bizlere uzakki katılamıyoruz bile yani ben kendi adıma söyleyeyim..neyse sizlere bebişler hakkında güzel sohbetler..
slm kızlar nasılsınız?bebişin cinsiyetini öğrendik çok şükürsengözlerimebaksanab
acaba söylesem mi?bir kızım olacak inşhihoyyytçok da sağlıklıymış,165 gr olmuş teyzeleri.bugünde 3lü test için kan verdim inş iyi çıkar sonuç.:CüvCüv:
canım gayet güzel artmış sonucun kuruntu yaparak bebğini strese sokma sakın.kaydirigubbakcemile5
canım her iki testin de güvenilirliği %60 kadar,ben bugün 3lü test içinde kan verdim,yarın çıkacak sonuç,bence sende yaptır,için rahat olsun diye:
canım benim,inşallah hayırlı ahberlerle dönersin doktordan,iyi haberlerini bekliyorum.:teselli:
Amiiinn Burcumm .... :
Günaydın canlarıma.s.
Sudem kımıl kımıl teyzelerii gece uyutmadı benimirmirmirmir artık uyuduğunu uyandığını anlayabiliyorum ona yaptığım yelekle süveterin resmini gösterecektim ama fotoğraf makinasını evde unutmuşum. ki kendimi biyerlerde unutmadığım için şükrediyorum. Acayip unutkan oldum gerçi azaldı ama genede var:
Burcu sevindim 17. haftanda öğreniceğin için bana 15.haftamda söylediler ama şüphede kaldım. Net olsun tam olsunÜçlü test yaptırdım sonucunu aldım fakat hala göstermedim. Vaktim olmadı bu hafta gidip göstermem lazım. Bide 24. haftada Sude hanımı videoya çekicez ayrıntılı ultrasonda çoook merak ediyorum hep siyah beyaz gördüm çünkü.
Beyaz canım kızın mı oluyo senindeee Ben kızıma günlük yazıyorum. O çok büyüyünce vercem ona okusun diye. Onunla ilgili yaşadığım herşeyi yazıyorum benim içinde iyi oluyor.
Mavi Deniz canım sende benim gibi düzensiz adet oluyordun en azında adetinin düzene giriyor ve klomen aşılama vs. tedavilerine başladın Kucağın bebişinle dolacak inşallah balım. Ama sen ne kadar stres yaparsan o kadar ertelenir. Ben 3 ay ara vermeye karar verdiğimde hamiş kalmıştım unutma yani kafamda yoktu. Ayrıca sohbetlerin hiçbiri uzak değil sana. Sen anne adayı değilmisin? Sudenin (beyaz acil isim bul) ve bıcırıklrın teyzesi değilmisin? Ahanda gene tekme yedim. Bu tekmeleri sen yemeyecğini mi snaıyorsunkaydirigubbakcemile3. Hepsine bigün gülüp geçecen inşallah. Allah vaktinde ve hayırlısını versin bitanem.
ceren bende dün ütü yaptım nefes nefese kaldım aynen. Bide annemler bizim orda kurban kesecekler evi ... götürüyor. Pzt küçük tuvaleti temizledim, dün ütü yaptım. bugün akşamda eşim camları silcek akşam akşam ama napıyım bende bi oda temizlicem. Temizlediğim yerlere girmek yokÇok üzgünüm çoook sürekli girdiğim yerleride artıkın cumaretsi temzilicem. Eşinde yardım iste sende. hatta istemeden yardım etsin yahuuu...
Neşem sen nerelerdesin? Benssenb Rahel şiişş karabiberim? Bu sayfalar çok geçmiş geriye dönüp okuyayaım en iyisi:QUOTE]
Ay ben o teyzesini öperim öperim de bitiremem. Canım benim kendine çok dikkat et. Sakın bayram temizliğine falan kalkışmayın hamişler. Hadi bize söz verin. Temizliği abartmak yok.
burcum günaydın cicim nasılsın?
pek keyifli neşeli gördüm seni allah bozmasın maşşallahh
hayırdır kuzum akşam tek kale maçmı vardı
yok kız akşam 9da sızmışım mirmirmirmir çok uyudum galiba ondan dinçim şu anda akşam üstüne doru şaftım kayar yine -tatlicadiarzu-
güneş kadar güzel,kar kadar özel arkadaşlarım hepinize günaydın hayırlı günler diliyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oldu kuzum kırmızılar geldimi?
kızlar sabahtan beri aklımda bir şey vardı neydi diye düşünüyorum şimdi hatırladım.
kızlar ben akşam rüyamda bebeğimin doğdunu gördüm bir kızım olmuştu böyle buruş buruş ama çok şeker...
rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. çok kafaya taktım heralde rüyama kadar girdi sonunda. :CüvCüv::ecrin_bebek:
yok gelmedi daha beklemedeyim gelmesinde işallah :Saruboceq:
hayırlısı canım... valla gelse bir dert gelmese bir dert. ne diyeyim kuzum hakkında hayırlısı günün geçtimi peki? yoksa normal zamandamısın şuan? :CüvCüv::ecrin_bebek: