slm kızlar tekrar hepinize tşk ediyorum beni umutsuz anımda bile neşelenmemi saglıyorsunuz bi umut oldugunu bana hatırlatıyorsunuz daima..bu yüzden sizden hakkınızı helal etmenizi isteyecegim öncelik hamillerden 2 can taşıdıklarını düşünürsek onları öncelige veriyorum..menzilcim cnm sen anlamışsın fazla açıklama yapmıyorum ister istemez arkadaş alınabilirler diye düşünüyorum ama yanlış anlaşılmak istemem ben sadece bu ara biraz hassa oldugum için böyle düşündüm bi an yani siz lütfen sohbetlerinize devam edin benim bu ruh halim geçer aldırmayın..yasemincim sen neler yaptın pek gözükmüyorsun sudemiz ne yapıyor? anneler lütfen temizligi abartmayın kimse sizi ayıplamaz eviniz kirli yada dagınık diye gücünüz yettigince mola vererek yapın aşırıya kaçmayın..rahel gözükmüyor yine iyidir umarım?bensenb neşe lotus (2 tane lotus var ama ben yanındaki sayıları hep unutuyorum)nur emilly entelliye ceren burcusal beyaz unuttugum birileri kesin var ama aklımda tutamıyorum of yaa..lütfen kusura bakmasınlar sizler nasılsınız?
kızlar kendimden bahsedeyim biraz dün doktora gidecegimi söylemiştim size..nihayetinde gittik doktor muayene ederken kaç yıllık evli oldugumu sordu bende 2 bitti dedim yeni düzenlemede 3 yıldan önce igneli aşılama yapmıyormuş ssk bu ilaçlarda pahalı dedi..sonra kendi odasına geçtik eşimde geldi aynı şeyleri eşimede anlattı klomenle devam edelim bir kaç ay sonra bakarız duruma dedi ben klomen kullanarak sizin gebe kalacagınıza inanıyorum dedi rahim filmi falanda gerek duymuyordu zaten sordum yine şuanda ona grek duymuyorum eger tersi olsaydı igneden önce isteyecektik ama şimdi klomenle devam edecegiz dedi..umutlu oldugunu söyledi şuanda birsürü yumurtanız var dedi bu dönemde yumurta oluşmaya başlarmış(bende tam olarak ne zaman oluşuyor bunu merek ediyordum)5 gün sabah akşam klomen kullanacam ayın 10. da çarşamba günü(bayramın 3 günü oluyor) arayacam doktorumu duruma göre ya 11.de yada 12.de muayene edecek beni ya kendisi bakacak ya arkadaşı onun 10 da konuşacaz..inş bu ay geçen ayki gibi olmaz kızlar hamişler sizlerin dualarınıza ihtiyacım var..şimdilik böyle..yarın sabah başlayacam klomene hayırlısı olsun bakalım..