- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.741
kızlar bende hiç adet belirtisi yokfisfisfis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende hiç adet belirtisi yokfisfisfis
cerencim senin miden nasıl rahatlama vaar mı
EH İŞTE CNM BİR İYİ BİR KÖTÜ BENDE ANLAMADIM GİTTİ
SEN NASILSIN PEKİ? :CüvCüv::ecrin_bebek:
cerencim ne bilim ağrı sızı hiç bişi yok adet olcağımı dair en azından tatlı isterdim canım tatlı bile yemek istemiyorfisfisfis
canım benim iyice kötüleşti valla şu 1 ay nasıl geçer ona bakıyoruz
hadi hayırlısı... olur böyle durumlar arada fazla üstünde durma. (en azından bir şey çıkarsada sürpriz olur :) ) bu arada günün geçtimi? :CüvCüv::ecrin_bebek:
inşallah burcum inşallah... darısı sizlerinde başına... adet belirtisi yok derken her ay oluyormuyduki?
bu arada lotuss75 sen kaç haftalıksın? bende bayramdan sonra ikili test için gidicemde merak ettim.
bizim doktor üçlü testi yapacağını söylemişti ama bakalım...:CüvCüv::ecrin_bebek:
sorma ya aynı sıkıntılar.... çıkarıyormusun peki yoksa sadece bulantımı? bazen bende kuru öğürtü oluyor oda içimi bitiriyor
evet üzerinde durmayam doğru didin adet günüm bugun bakalım 2 gün gecikmede olaiblir belli olmaz :1rolleyes:
cerencim ben dün 12+2 idim.....sen ne zaman gideceksin?
canım bende mide yanması sancı ve mmidemde gaz var bulantı çok nadir oluyor
acaba diyorum kıyaslayacak olursak mide bulantısımı yanmasımı daha kötü?
evet duyuyorum seni sanki ikiside dimi?
yalnız senin mide yanmaların erken başlamış bana 4. aydan sonra başlar dediler zaten şuanda da bulantılarla meşgulüm :CüvCüv::ecrin_bebek:
canım valla bende anlamadım ya perşembe kontrolüm var doktora söyleyeceğim bakalım belki bi çare bulur:çok üzgünüm:
crencim unuttum gitti sırnaşık şeyhatta neyi unuttum bak onu bile unuttum o kadar yanikaydirigubbakcemile3