canlarım merhaba geç olsada hepinize günaydın kızlar ben bugün biraz buruk hissediyorum kendimi yada fazla duygusal hayırlısı inşallah
ceylancım progestoronun düşk çıkmasına üzüldüm ama ne olur hemen umudunuzu kaybetmeyin bu çok önemli inşallah herşey yoluna girer bebişine kavuşursun.
benssenb canım çok teşekkür ederim inşallah şekerim dediğin gibi olur önümüzdeki aya erteledim düşlerimi napalım nasip kısmet herşey bizim için sen nasılsın
cerencim nasılsın bebek resimlerine bayıldım uzun zamandır bakmamaya çalışıyordum duygularım depreşti birden o masumiyet ve güzellik karşısında her şeyler verilir heleki o ilk gözgöze geldindiği an sözün bittiğin yerdir allah hepimize nasip eder inşallah
burcusal sen nasılsın cicim toparlandınmı biraz
entelliye şekerim bu fırsat her zaman bulunmaz kıymetini bil bol bol yat dinlen keyfini çıkar
mavideniz canım ben sesinin bu durumu en kısa zamanda atlatacağına inanıyorum.aklında hiç bişey kalmasın hepsini tek tek sor en ufak bişey bile seni içten içe kemirir o yüzden not al derim ben neyse hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz.menzilgülü,nur84,nesemese,ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız