kaynatmışsınız yine:))) kızlar listenin alıntılarını yanlış yapan arkadaşlarımız olmuş lütfen alıntı yaparken dikkat edelim kendinizinkini yazarken diğer arkadaşların isimlerinin karşısındakileri silmiyoruz sizde dikkat ettiyseniz liste birbirinden farklı olarak taşınıyor
arife canım keselerin yok olmasına sevindim hadi bakalım umudumuz gelecek aya inşallah
ceylan tatlım muhtemelen yumurtalarını takibe alacaktır doktor klomen verebilir tabi en başta kist varmı ona bakar umudunu yitirme daha yolun başındasın tatlım
burcusal valla bende şimdi oturdum temizlik yap yap bitmiyor yarın akşama bitiririm gibime geliyor yani ufak yollu bi temizliğe kalksan kafadan 2 gününü alıyor
ceren bebiş rahatsızlıklarına başlamı ha:))) geç bile kaldı annesi artık farket ben burdayım demek istiyor olmalı:))
kayra canım duana yürekten amin diyorum 5 hafta diyorsun ne güzel işte bence hamiş olduğunu kavra artık:)
nur 84 demek sen pazartesi değil mide sendromuna girdin ha:))) kız ağrınmı var yoksa hamişlikten kaynaklanan bulantıdanmı bahsediyrsun eğer öyleyse leblebi falan diyorlardı hamiş arkadaşlar onlardan yemeyi dene
neşemm yumoşların gayet iyi büyümüş sen doktora bakma zaten gerekirse değiş en önemli olan moraldir sıkma canını arkadaşım
burcumm nirdesin bacım yaaa
(( arada hello de kız:)))
kibele rahelll librarian karabiberim lotus emilly...nerelerdesiniz bakim