- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.661
kimse bilgisayarının başında değil galiba bana cevap verebilecek kimse yok sanırım
CEYLANCIM NE SORMUŞTUN CNM? :CüvCüv::ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse bilgisayarının başında değil galiba bana cevap verebilecek kimse yok sanırım
kızlar bende hastaneden geldim kan verdim progesteron için öğleden sonra alıcam sonucu ama bence bu ay ben yumurtlamadım henüz o yüzden düşük çıkıcak diye bekliyorum kızlar düşük çıkarsa değer sizce doktor bana ne verir adet söktürücü falanmı
slm kızlar hepinizden alıntı yapamıyorum bu ara fazla ca güçsüz ve tahammülsüz oldum..desteginiz için tşkler ama ne kadar hayırlıs degilmiş desemde(isyan etmiyorum ama)üzülüyorum kendimi önemli bir savaşta herşeyimi kaybetmiş gibi hissediyorum..bir süre sanırım bebk işine ara verecez gibi rahim filmi bayram tatiline denk gelir muhtemelen..şuanda ne yapacagımı bilmiyorum doktoruma hebr verecem bugün ara beni demişti önceden bakalım o ne diyecek rahim filmi için.neyse ben fazla yazamayacagım size ii sohbetler..
yazmayı unuttum ya .kızlar hafta sonu doktora gittim keseler kaybolmuş doktorum bakınca çok güzel dedi bende şaşırdım niye güzel diye kaybolmassa kötüymüş tahmin ettiğim gibi oldu çok güzel dedi peki onlar neydi dedim rahim içi tabakam kalınlaşmış hastalanamadığım için kan pıhtısıgibi bi parça dedi bizi yanıltmış bu arada çatlamamış yumurtam varmış o yüzden adet olamamışım bu ay benim 3 yumurtam olmuştu 2sinin gelişimi çok iyidi diğeri gelişememişti iki yumurtam çatlayınca öteki gelişmiş e adetimi engellemiş .adet söktrücü ilaç verdi kullanıyorum bitince yola devam bu arada rahim kisti konusunada değindim rahimde oluşan kistler aslında urmuş o yüzden kist olmaz demiş onları kistin yapısına şekline göre değerlendiriyorlarmış belli bir ebattan sonra ur olarak isimlendiriyolarmış arada bi özürde aldım yalnış yönlendirsiysem kusura bakma dedi bikez daha anladım doktorumu seviyorum neyse allah enkısa zamanda hepimize ve bütün isteyenlere bebiş versin kucağımız boş kalmasın inşallah
slm kızlar hepinizden alıntı yapamıyorum bu ara fazla ca güçsüz ve tahammülsüz oldum..desteginiz için tşkler ama ne kadar hayırlıs degilmiş desemde(isyan etmiyorum ama)üzülüyorum kendimi önemli bir savaşta herşeyimi kaybetmiş gibi hissediyorum..bir süre sanırım bebk işine ara verecez gibi rahim filmi bayram tatiline denk gelir muhtemelen..şuanda ne yapacagımı bilmiyorum doktoruma hebr verecem bugün ara beni demişti önceden bakalım o ne diyecek rahim filmi için.neyse ben fazla yazamayacagım size ii sohbetler..
kızlar arkaşım amniyosentez oldu ama 4. hafta nerdeyse sonucu hala gelmedi bi sorun olduğunu düşünüyo bu konuda bişi biliyomusunuz normalmi sizce 4 hafta olupda hala sonucun belli olmaması bunun ilgli bölüm bulamadım güncel size sorayım belki fikrini vardır
çok sevindim cnm adetin düzene girer artık çalışmalar başlarsın :) doktorunu sevmen ne güzel ben pek ısınamadım biraz fazla temkinli insanın içini rahatlatmıo belki onun ki doğru her sonuca alıştırmaya çalışıyor hastasını ama bende biraz rahatlamak istiyorum aynı hastanedeki diğer doktoru çok duydum arkadaşlardan bi dahaki randevumu ona aldım inşallah ısınabilirim senin gibi
CANIM BİLDİĞİM KADARIYLA KÖTÜ BİŞEY YOKSA ARAMIYORLAR AMA YANILTMAK İSTEMİYORUM ARKADAŞIN ÇOK MERAK EDİYOSA Bİ ARASIN BENCEa.s
sağol canım ya ileteyim bunuda azda olsa içi rahatlasın
kızlar hepiniz pazartesi sendromu yaşıyosunuz heralde nerdesiniz ya:)))))))
canım ben pazartesi sendromundan çıktım mide sendromuna girdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar.....lıstede adım var ama haftayı da eklermısınız?????????nasıpse yarın hamıslıkte 6.haftaya gırıyorum ve ılk ultrason muayeneme gdecegım..:Saruboceq:..ınsallah hersey yolundadır..........opuyorum hepınızıŞeniz