- 13 Kasım 2008
- 6.639
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.461
kızlar bişi sorcam bu listeyi nasıl süslüyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım test sonucu 231 doktor pozitif ama haftaya ultrasonla bakalım dedi ne olur söleyin sorunlu bi hamilelikmi bu 4 gün geçti adet
canlarım test sonucu 231 doktor pozitif ama haftaya ultrasonla bakalım dedi ne olur söleyin sorunlu bi hamilelikmi bu 4 gün geçti adet
Evet nesemesecim gelen herkesi eklemisti. Sonra bir dahada ugramadi o kisiler.bi dakika ya bence bu liste çok kalabalık ben burada o kadar kişi göremiyorum ben listedekilerin çogunuyla burada karşılaşmadım?bence sürekli burada da aktif olanların listesi olmalı..benide listeye ekleyin deyip buraya bir daha ugramayan o kadar çok kişi var ki..inanın listedekilerin çogunun ilk defa gördüm..
entelliye buradasın sonucun bence güzel ben çok ii bilmiyorum ama sadece 4 gün gecikti dimi?ne güzel bir haber umarım bende size haftaya müjde veririm.
entelliye çok sevindim nihayet geldin ve o güzel haberi verdin hadi hayırlısı annecik... hamişlere biri daha eklendi oh oh ne güzel..
bu arada kızlar ben kimin hamiş kimin aday olduğunu bilmediğim için sadece isimleri yazdım dedim ya sonra ayırırız diye...
ayrıcada son ayrı yapılan listede iki listede de (ne hamiş ne aday) benim adım yoktu tüstümmm bennnn oynamıyommmsenağlamasenağlamasenağlama
entelliye çok sevindim nihayet geldin ve o güzel haberi verdin hadi hayırlısı annecik... hamişlere biri daha eklendi oh oh ne güzel..
bu arada kızlar ben kimin hamiş kimin aday olduğunu bilmediğim için sadece isimleri yazdım dedim ya sonra ayırırız diye...
ayrıcada son ayrı yapılan listede iki listede de (ne hamiş ne aday) benim adım yoktu tüstümmm bennnn oynamıyommmsenağlamasenağlamasenağlama