- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #1.421
merhaba kızlar bende bebişimin yolunu bekliyorum 4 aydır ama gelmiyo yaramaz benide aranıza alırmısınız
hemen adet tarihini ismini ekle listeye canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende bebişimin yolunu bekliyorum 4 aydır ama gelmiyo yaramaz benide aranıza alırmısınız
herkez dediğin gibi yanına durumunu yazıp ismini eklsin sonra hamişler bekleyenler diye ayıralım
Canim hosgeldin, tabiki aliriz aramiza. 4 ay daha cok kisa bir sure. Hazir yolun basindayken sana tavsiyede bulunayim. Sakin gun sayma ve stres yapma. Cunku aylari gunleri sayarken ister istemez stres yapiliyor buda dollenmeyi etkiliyor. Bende sayardim gunleri aylari ve hamile kaldigim ay inan bana hic aklima getirmedigim ihtimal vermedigim gunleri saymadigim aydi. Bunu hep bu forumda okurdum ve dogru oldugunuda gordum.
Canim hosgeldin, tabiki aliriz aramiza. 4 ay daha cok kisa bir sure. Hazir yolun basindayken sana tavsiyede bulunayim. Sakin gun sayma ve stres yapma. Cunku aylari gunleri sayarken ister istemez stres yapiliyor buda dollenmeyi etkiliyor. Bende sayardim gunleri aylari ve hamile kaldigim ay inan bana hic aklima getirmedigim ihtimal vermedigim gunleri saymadigim aydi. Bunu hep bu forumda okurdum ve dogru oldugunuda gordum.
Canim en dogrusunu yapiyorsun. Belkide bu sefer gelmezler:)))kızlar özür dilerim karıştırmışım..:))) Neyse mesaj yerine ulaşmıştır..:))
Burcu canım ben iyiyim yani fena değil...Gün saymıyorum, takvim tutmuyorum..Bayramda felan kırmızıların gelmesi gerek bakalım..Bayramdan önce gelir umarım yoksa sancıdan duramam ((
bu arada Karabiber nerde yine :)))
nasıl yani şeker anlayamadım son adet derken sürekli güncelmi tutalım listeyi unutmamak için sen 2 aralık yazmışsın neyin tarihi anlayamadım ya kusura bakma kafam nedense yerinde değil :1no2:
kızlar bir şey soracağım ama lütfen yanlış anlamayın beni... hamileliğime verin ayıbımı... kafam çok karışık ve toparlayamıyorum... şimdi burda az çok birbirimizi tanıdık dertleştik muhabbet ettik... fakat ben hala karışığım...
kızlar kimler hamiş ve kimler değil?
ben hamişim onu biliyorumda kaydirigubbakcemile3
valla yazıları okuyupta yazma kısmına gelince korkuyorum bir pot kırıcam diye birini üzecem yanlış bir cümle ile diye... ne olur kızlar kusuruma bakmayın... neden böyle oldum bende anlayamadım... :1no2:
:CüvCüv::ecrin_bebek:
canım merhaba bişi sorca ikimizin sat aynıda sen ikili taramaya ne zaman gitceksin
Canim ben ikiliyi yaptirmicam. Hatta ucluyude yaptirmicaktim ama baktim madem sigorta karsiliyor, yaptirayim dedim. Hani Allah korusun birsey ciksa bile aldirmayi dusunmuyoruz.