- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.061
selam arkadaşlar ben de yeniyim aranızda. arifecim inşallah hamilesindir ben de sabırsızlıkla bekliyorum haberlerini. Rabbim isteyen herkese nasip etsin (bana da inş.):Saruboceq:
kızlar aradım
hamile değilmişim bu tür tedavilerde bu tarz şeylerle karşılaşılabilirmiş cumartesi gidicem adet söktürücü kullanıcam gerisi malum işte .hayırlısı inşallah bidaki sefere hepinize teşekkür ederim
sizide heveslendierdim(((
kızlar aradım
hamile değilmişim bu tür tedavilerde bu tarz şeylerle karşılaşılabilirmiş cumartesi gidicem adet söktürücü kullanıcam gerisi malum işte .hayırlısı inşallah bidaki sefere hepinize teşekkür ederim
arifeciğim hakkında hayırlısı olsun demiştim demekki bymuş hayırlısı hiç sıkma canını arkadaşım tez vakitte Allahın izniyle hepimiz kavuşacağız bebişlerimize
nur hastamısın kız başımı kaldıramıyorum demişsin
aramıza hoşgeldin beyzanur
canlarım bende aranıza katılabilirmiyim...
bende bebeişinin yolunu 2 yoldır gözleyen bi aday adayıyım...
arife sen ne kadardır bekliyodun
canım aslında çok değil 3 aydır bekliyorum ya sen bi sorunun varmı allah hepimizin hakkında hayırlısını versin:1hug:
kızlar aradım
canım benim 4 ay oldu tiroid yüzünden olmuyo kan değerlim yüksek önce onalrı düşürmeye çalışyoruz bu hafta kontrollerim olucak işallah düzen girmiştir:Saruboceq:
CANIMMM....
HAYIRLISI DİYE DUA ETMİŞTİK HEP, DEMEK HAYIRLISI BÖYLE İMİŞ... ÜZME KENDİNİ SAKIN TAMAMMI...
DEMEK DAHA ZAMANI VAR...:CüvCüv::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?