Kızlar dün sabahtan doktorla rahim filmi çektireceğim yere gittik, doktorum allerjin var mı diye sordu, var dedim. Verilecek ilaçlardan dolayı korktular her ihtimale karşı yanımızda bir anestezist de olsun dediler ve akşama 5'e randevu verdiler, hazırlanmışken tekrar okula döndüm ve tüm gün stresten geberdim resmen. Hatta size buraya yazdım ama dün net berbattı gelmemiş yazdıklarım. Bu arada yalnız gitmiştim sabah, herkes şaşırdı. Akşama eşinle gel dedi doktor ne olur olmaz. Ben tabi korkudan mahvoldum.
Akşam tepemde bir sürü doktorun soruları eşliğinde kendi doktorum çekti filmi. Mavideniz ve çektirecek arkadaşlar hiç benim gibi geciktirmeyin, o kadar korkulacak bişi değil. Bittiğinde doktoruma "tahmin ettiğim kadar da zor değilmiş" dedim. "Beklentilerini boşa çıkardığım için üzgünüm" diye beni güldürdü bile masada. Çekilirken süper 2 kanalın da açık dediler. Ben o andan itibaren acı falan duymadım zaten, sevinçten çığlık atmak istedim ama başım çok kalabalıktı. Benssenb canım benim aynı senin dediğin gibi aletleri yerleştirirlerken ürktüm, doğal tabi, alışkın değiliz ve orası hassas. Çok kastın serbest bırak dedi doktorum, rahatlayınca o başladı işine hemencecik ve diğer doktorlar bana sorular soruyorlar, lafa tuttular. Anestezist kolumu açtı iğne yapacak yer var mı falan diyor, ben hayır gerek yok, ben çok iyiyim diyorum:)) komikti ya. Baş dönmesi, bulantı var mı diyorlar, hayır çok iyiyim, hemen bitsin diyorum. Mavideniz ve tüm yaptıracak arkadaşlar 5-10dk içinde herşey bitti ve sonuçlarımın iyi olmasının verdiği mutlulukla raporumu alıdım. Eve giderken birascık acıdı, epeyce yürüdüm ama ben. Eve varınca 1kase sıcak çorba içip yattım, sabaha bişeyim kalmamıştı. Ama ben bu sabah banyo yaptım benssenb'cim. Bilmiyordum ve bugün abdest almam gerekiyordu çünkü 10gün geçti artık leke gelse de mazeretli olarak ibadetlerime devam ederim.
Kızlar raporumda ve filmlerimde bişi dikkatimi çekti.Bir tarafta siyah yuvarlak bir leke vardı. Acaba yumurta mı başka bişi mi? Doktorum çarşamba günü raporla gel dedi ama ben meraktan ölüyorum, o ne öyle? Kötü bişi mi yoksa. Size raporumda yazanları yazsam bana yorumda bulunur musunuz?