- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.041
Kızlar şimdi aradım 2:30 3:00 gibi aramamı söylediler henüz belli olmamış kendimi boşlukta gibi hissediyorum ne yapıcağımı bilmiyorum inşallah olumlu sonuçlar alırım allahın izniyle kendimi kaptırmak istemiyorum açıkçası
slm kızlar nasılsınız neşecim dersler bitmiş hadi hayırlısı örgüye başla bence şimdide skılıncada atla arabaya gezdir eşini bak nasıl araba kullanılıyormuş diye bu arada ögretmenler günün kutlu olsun..arife cnm inş doktorun dedigin gibi dogru tahminde bulunmuştur valla bende hamiş kalmışım gibi sevindim.. haberi alınca hemen yaz ok..kibele unutmadık seni sen neredesin? cerencim geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bence kardeşin bi sadaka versin hemen..kızlar hepinizi öpüyorum.
HAKKINDA HAYIRLI HABER NE İSE ONU ALACAKSIN İNŞALLAH CANIM ÇOK STRES YAPMA HER İKİ SONUCADA HAZIRLIKLI OL LÜTFEN... KALDI 3 SAAT HADİ BAKALIM ZAMAN GEÇMİYORDUR ŞİMDİ SENİN İÇİN...
BU ARADA İŞ YERİNDEMİSİN CNM? :CüvCüv::ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınız neşecim dersler bitmiş hadi hayırlısı örgüye başla bence şimdide skılıncada atla arabaya gezdir eşini bak nasıl araba kullanılıyormuş diye bu arada ögretmenler günün kutlu olsun..arife cnm inş doktorun dedigin gibi dogru tahminde bulunmuştur valla bende hamiş kalmışım gibi sevindim.. haberi alınca hemen yaz ok..kibele unutmadık seni sen neredesin? cerencim geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın bence kardeşin bi sadaka versin hemen..kızlar hepinizi öpüyorum.
AMİN CANIM BENİM STRES YAPMIYORUM KENDİMİ 2SONUCSDA HAZIRLADIM (YANİ ÖYLE ZANNEDİYORUM) AMA ŞU SAAT VARYA O DAHA ÇOK KAHREDİYOR GERÇEKTEN GEÇMEK BİLMİYOR ALLAH HAKIIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN EVET CANIM İŞTEYİM
canlarım bende aranıza katılabilirmiyim...
bende bebeişinin yolunu 2 yoldır gözleyen bi aday adayıyım...
evet arife hadi kafayı kaldıramıyorum zaten senide merak edince sürekli nete giriyom hadi ver müjdeyide yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?