Yarın doktora gidicem inşallah da eşim para verirse, hiç param kalmadı bu ay
Canım benim eşim de aynen seninki gibi, seni çok iyi anlıyorum. Tek başıma kullanabilmemi istemiyor. Öyle çok sinirimi bozuyor, beni bu işten vazgeçirmeye çalışıyor ki daha da inatlaşıyorum. Çalıştığım hocanın yanında bana demediğini bırakmadı. Ancak hiç umrumda bile değil, ben de öğrenicem inşallah. Bazen diyorum ben bu adamın çocuğu için mi uğraşıyorum diye
(
Canım eşinin kıymetini bil, bak o böyle iyi oldukça Mevlam da Onu hep sevindiriyor. Önce senin gibi bir meleği nasip etti, sonra da ikinci meleği geliyor. Maşallah demekki bizim haketmemizin de payı var. Canım aldığınız kıyafetleri önceden de görmüştüm hepsi çok cici. Nedense bana senin kızın olacakmış gibi geliyor en başından beri. Hayırlısı olsun da, sağlıkla inşallah.
Bugün direksiyon dersimde şehiriçi trafiğe çıktım kızlar, okula gittim, bir sürü şey öğrendim. Kaç sefer çarpmaya ramak kaldı ama şükür bir aksilik olmadı, bide eşim arkada sinirlerimi bozmasaydı... Görücek o gününü. Bundan sonra ben de onu hiçbirşeyde teşvik etmeyeceğim, her hatasının abartarak yüzüne vuracağım. Bir hocam öyle demişti, biz eşlerimizi yücelttikçe onlar her fırsatta bizi yerden yere vuruyor, her hatalarında haha diyerek güleceksin demişti, kadın haklıymış. Neyse çok dertliyim bugünlerde sanki herşey zıddına gidiyor. Hayırlısı diyorum ve hep kendime kızıyorum. Bunları da sadece size anlatabiliyorum
(