mavi canım öncelikle aramıza hoşgeldin film çektirdiğim ay aynı senin gibi oldum göğüs uçlarımda sızı bile yoktu aksine jerzaman olması gerekirdi demekki verilen ilaç yapıyor bunu sendede olmadığına göre neyse stres yapma hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
burcum ne haber bacımm yaa kız zaman su gibi akıp gidiyor 3. ayına geçiş yaptın demek şuan sevgi bağı kuramamış olman çok normal hayatım dur hele bi tekmelesin o zaman gör sen sevgi bağını:)))
neşem ne haber tatlım kız bende ehliyet kursuna gidiyorsun sanıyordum dediklerine katılıyorum hemen pratik yapmak gerekiyor sonra ister istemez körelebiliyor insan
mavi ehliyetin hayırlı olsun bacım doktor konusuna gelince güveniyor olman çok güzel ama hala ben cevabın karşısında tatmin olmuş değilim çünkü farzetki Allah korusun tüplerinin biri yada ikisi tıkalı yani bu durumda 5 aşılama bile yapsa sonuç yine negatif olur üstüne üstlük umutsuzluk ve hayal kırıklığı yaşandıkça psikolojin alt üst olur ben bu böyledir demiyorum sakın yanlış anlama ama bu tetkikler yapılmadan eşinden sperm almışken aşılama yapalım demek bana göre biraz kolaya kaçmak gibi geliyor karar senin canım ben sadece seni tanıyorum stres yapan hemen umutsuzluğa düşebilen birisin önce tetkiklerini yaptırıp sonra aşılamaya gitmen daha doğru ama dediğim gibi bu benim nacizane fikirim yada doktorunla açık açık bunları konuş vereceği cevap seni tatmin ederse devam et arkadaşım
beyaz kız nerden buluyorsun bu neşeyi sabah sabah helal sana sen çalışıyor olmalısın sabah sabah kalktığına göre:)))çalışmıyr yazıyor ama teknisyendimn yanlış hatırlamıyorsam dimi?
emilly bacım unuturmuyuz kız hoşgeldin arkadaşım nasıl gidiyor bakalım?
librarian lotuss...sizleride öpüyorum canlarım yüreğim sizinle
bu mübarek cuma akşamının yüzü suyu hürmetine Rabbim en kısa zamanda bizlerede cümle evlat hasretiyle yanan kullarınada eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı boş koymasın ve taşıyamayacağımız şeylerle bizleri imtahan etmesin aminnnnn