- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
- Konu Sahibi Gurbette1anne
Bence de neden 2 isim düşünüyorsunuz ki? Ailelerden biri birini söylerken diğeri mutlaka öbürünü tercih ediyormuş. Gene de sen bilirsin canım.
Daha o kadar ilerleyemedik ki(
Biz de iyi olmaya çalışıyoruz canım. Mavideniz gibi benim de tadım yok pek. Anca kendim konuşup kendim üzülüyorum, birde sizler olmasanız...Offff offff...( Adetim gelir gelmez ben de doktora gidicem inşallah.
Canım benim ehliyetim var zaten sadece derslerin haricinde kafamı dağıtacak konu arıyorum hem ayrıca kendi başıma araba kullanabilecek duruma gelmek istiyrum. Bu gece 1 saat şehirlerarası berbat bir yolda kullandım. Pratik kullanmaya yönelik benim çalışmam. Canımcım fena halde canım sıkkın. Hepsi geçecek inşallah dimi? Sizi çok seviyorum...
Canım bu belirtilere çok takılma, adetinin gecikmesini bekle sadece.
cnm iyi gidiyormu dersler..bende dün öglen aldım ehliyetimi bir türlü gidip kartı çıkartamamıştım sonunda o işide hallettim.:teytey:.cüzdanımda duruyor ehliyet...y-uygun yerlerde başlayacam artık direk kalabalıga çıkamam sanırım yavaş yavaş artık eşimde destekliyor beni..önceden ehlieyt alda diyordu sonra kartını alda demeye başlamıştı sanırım şimdi birşey diyemez önceden bana sigorta yaptırırız arabaya demişti ama şimdi umarım onu bekletmez valla çekecegi olur elimden klava:klava:...aslında arabayı degiştirebilsek çok iyi olur ama kısmet artık kriz fena vurdu..ev satılmasını bekliyoruz kendimize alabilmek için ama onda tık yok...miras var ama nakit yok...arsa satılmadı bir türlüü...bri an önce herşey yoluna girse...hepinizi öpüyorum kızlar..