- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #48.181
seninki çok normal hayatım, lohusasın sen... ama Nur'un lohusalığı biteli çok oldu
valla ağlamam diyodum ben ama losalık harbiden oluyomuş mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninki çok normal hayatım, lohusasın sen... ama Nur'un lohusalığı biteli çok oldu
kız nur bende senin yolundan geliom her dakka ağlıyom tutam diyorum kendimi ama yaşlar süzülüyoo
hilalll doğum öykümü yazdım doğum öyküleri sayfasında canım
ben şimdilik kaçıyorum kızlar bugun bi ara albüme oğlumun resimlerini eklicem fırsat bulursam
hepinizi öpüyorum
bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi
biliyom ablam hakettim ben o sopayı psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum ablacım malum zorlu bir süreç oluyor yıpratmak istemiyorum kendimi herşeye hazırlıklı olmakne oldu gülüm sana ya? anlat bakiim... sebepsiz değildir senin bu halin
aaaa... bu kadar zamandır hala mı gitmedin? hayatım daha neyi bekliyorsun doktora gitmek için? niye bu kadar uzattın ki? bir an önce artık git doktora da ne olduğu çıksın ortaya... aaaa ablan olarak alacağım sopayı elime haaa klava:
canım kurban olurum sana yaa sağol canım benim allah razı olsun o halinde bile bizi düşünmüşsün sağol bitanemarife bencede vakit kaybetme bir an önce doktora git
bak o sancı esnasında hiç birinizi unutmadım duamı ettim inşallah gerçekleşcek
tamam canım gidicem inşallahbencede artık vakit kaybetme birtanem a.s
slm canım iyiyiz sen nasılsınslm kızlar nasılsınız uamrım bebekler ve anneler hepiniz iyisini<zdir
ben şimdilik kaçıyorum kızlar bugun bi ara albüme oğlumun resimlerini eklicem fırsat bulursam
hepinizi öpüyorum
hoşgeldin canımslm kızlar nasılsınız uamrım bebekler ve anneler hepiniz iyisini<zdir
hamilelikte tavan yapan hormonlar doğumdan sonra hormonlar dibe vuruyor canım, bu da dengesizliğe neden oluyor, gayet normal birtanem :)valla ağlamam diyodum ben ama losalık harbiden oluyomuş mafoldumben
bekliyoruz canım :) ben de çok öpüyorumben şimdilik kaçıyorum kızlar bugun bi ara albüme oğlumun resimlerini eklicem fırsat bulursam
hepinizi öpüyorum
neyin vaaaaaaaaaarrrrrrrrrr!!! :1shok: :çok üzgünüm:bilmiyorum iyi hissetmiyorum kendimi
biliyom ablam hakettim ben o sopayı psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum ablacım malum zorlu bir süreç oluyor yıpratmak istemiyorum kendimi herşeye hazırlıklı olmak
lazımm
slm kızlar nasılsınız?
resimler hakkında yorumlarınız için sagolun ...gülçincim yazdım gerçi ama bende lila düşünmüştüm ama tonunu görmek istedim maalesef o tonda yoktu bizimkide siparişle gheldigi için yeşil vardı zaten ya lila ya yeşil diyordum...demek aynı model ikimizinki belis doga modeli aldıgım...dolabıda geniş bayagı çekmeceleride bayagı varmış odanın bir kaç tanesi boş şuanda...rahat rahat yerleştirdik valla..geçmiş oılsun ablam yazmışta gördüm geçmişe çok bakamadım ...neyin var grip falan mı?
nur cnm neyin var?
kızlar ya bende çok fazla çatlak oldu bu zmana kadar göbegimde yoktu ama birden bire çogaldı alt kımımda göbegimin çizgi çizgi oldular.canım sıkıldı bacaklarımı falan geçmiştim neredeyse ilk aylardan başlamıştı ama göbegimi görünce tırstım..siz ne yaptınız acaba dogumdan hemen sonra kullanacagım bir krem varmıdır? henüz çatlaklar yeniyken?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ÇOK ZOOOOR...........
Hayganos ve Hagop 75 ve 80 yaşlarında,
Feriköy'de yaşayan yaşlı bir karı kocadır.
Bir gün Hayganos tombul vücudunu koltuktan ayırarak muzip bir eda ile Hagop'a;
"Hagop Efendi, lakin hatirlorsun evde yalnız kalınca bir şeyler yapar idik.
Ben yatak odasına gidoorum!"
Hagop; "Heee ka yavrus, geloruum."
Az sonra Hayganus yatak odasından seslenir; Hagop efeeeeendiiiii!
Gelooorsuun! Şehvetim kaçooor
Hagop; "Heee! Heee! Heee!"
Biraz sonra yine Hayganos;
Hagop efendiiiii lakin geldin, geldin yoksam şehvetim gidoooor."
Hagop hemen cevap verir;
Ağzına mıçtımının karisi, sen orada mezar açmış bekleeeorsun, ben burada ölü diriltooorum.
Temel akşam eve gelmiş Fadime boynuna sarılarak karşılamış onu.
'Temel'um harika bir haberim var. Bir ay geciktim. Herhalde bir bebeğimiz
olacak, Doktor bu sabah test yaptı. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye
söylemeyelim!' demiş heyecanla.
Ertesi sabah Trabzon Elektrik idaresinden bir görevli son faturayı
ödemedikleri için kapıyı çalmış:
'Siz Fadime misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var.'
'Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz?' demiş Fadime
hayretle.
'Bu dosyalarımızda açıkça görünüyor.'
'Ne? Dosyalarınızda mı?'
'Kesinlikle!'
'Beyefendi, bu gece eşimle bu konuyu görüşürüm!' demiş.
Fadime korkuyla ve akşam olanı biteni Temel'e anlatmış.
Temel ertesi sabah
kızgın bir boğa gibi Trabzon Elektrik idaresine dalmış:
'Neler oluyor burada? Karim bir dosyadan bahsetti. Aylık gecikmesi ile
ilgili!' diye bağırmış Temel.
'Sakin olun. Ciddi birşey değil!' demiş memur. 'Bu gecikme için bize
borçlusunuz!'
'Size borçlu muyum? Ya ödemezsem?'
'O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!'
'Ama o zaman Fadime ne yapacak?'
'Bilmiyorum!' demiş memur. 'Hanımefendi artik mumla falan idare eder...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
ablacım sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün.
doğum yaklaştı ya, çok normaldir güzelim :) odası kurulduğundan beri durmadan odaya girip çıkıyorum ve bebeğimi içinde hayal ediyorum :) az kaldı kavuşmaya mavişim :)ay ben rüyamda berrayı doguruyordum uykudan kaldırdılar beni kalktım dogum odasına orada sezeryanla aldılar bebegimi az acım oldu sonra kucagıma verdiler ama altında düz bir tahta gibi bi yatak vardı düzgün tutalım diye öyle koyup verdiler elime saçları vardı kuzumun ama siyahtı benim tenimin aksine hafiften esmer di sanırım eşimin tenine benziyordu yüzünü net göremedim..ama küçük ya kıyamıyorum dokunmaya tuhaftı be sabah uyandıgımda yanımda olmasını istedim gözüm bir an aradı ..dogdugundada bir süreligine bizim yanımızda yatacagı için hemen bakındım etrafa...zaten geçenlerdede odasının öneünden geçerken ışık kapalı idi diger odalardan gelen ışıkla birden odasındaki yatagının üstünde bir bebk görür gibi oldum iananın bi an şok olup geri dönüp baktım içim ürperdi ...
canııııııııııımmmmmmmm seni çok seviyorum birtanem :) yanlış bir şey söyleyip seni kırmaktan çekiniyorum o yüzden Şeniz sakın küsme :)ablacım artık alınıyorum.anlayışsız yada agresifmi tanıdın beni,haddimi aşmak ne demek?abla dedim sana insan ablasına kızar mı?bu iki oldu bir dahakine küserim.
slm kızlar nasılsınız?
resimler hakkında yorumlarınız için sagolun ...gülçincim yazdım gerçi ama bende lila düşünmüştüm ama tonunu görmek istedim maalesef o tonda yoktu bizimkide siparişle gheldigi için yeşil vardı zaten ya lila ya yeşil diyordum...demek aynı model ikimizinki belis doga modeli aldıgım...dolabıda geniş bayagı çekmeceleride bayagı varmış odanın bir kaç tanesi boş şuanda...rahat rahat yerleştirdik valla..geçmiş oılsun ablam yazmışta gördüm geçmişe çok bakamadım ...neyin var grip falan mı?
nur cnm neyin var?
kızlar ya bende çok fazla çatlak oldu bu zmana kadar göbegimde yoktu ama birden bire çogaldı alt kımımda göbegimin çizgi çizgi oldular.canım sıkıldı bacaklarımı falan geçmiştim neredeyse ilk aylardan başlamıştı ama göbegimi görünce tırstım..siz ne yaptınız acaba dogumdan hemen sonra kullanacagım bir krem varmıdır? henüz çatlaklar yeniyken?