- 11 Kasım 2008
- 8.745
- 2
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşçakal canımmmkızlar ben kaçayım yine gelirim..azıcık birşeyler atırştırayım..görüşürüz sonra..
amin canımm inşallahhhhadi bakalım doktor gelsinde bir el atsın dünüre bakalım ne dicek
hımm anladım canım neyse kavuştu ya kızına şükür darısı bekleyenlerin başına hayırlısı ile inşallah
yettimm gülüüümmm birdennn iş yoğunlaştı yazamadımmm
AMİN ABLACIMMM dualarınızı eksik etmeyinnnn :Saruboceq:aaa Burcu'nun başlamış ha doğum, hadi bakalım hayırlısı olsun, Allah yardımcısı olsun :)
tamam canım ekledim :)kizlar benim bebisin adi emre olucak eklersiniz yeni listeye canlarim...
etmez olur muyum? devamlı dua ediyorum, kıyamam :)AMİN ABLACIMMM dualarınızı eksik etmeyinnnn :Saruboceq:
hoşgeldin esmer, merhaba, nasılsın?beni de ekleyin 2. haftam doğum haziran 2010 inşallah.
burda kimi tanıyosun ki pat diye gelip benide ekleyin diyebiliosun bi yere girerken ilk önce kapı çalınır selam verilir.. liste somut bişe bu kadar önemli olmamalı ilk kez gelen için!!beni de ekleyin 2. haftam doğum haziran 2010 inşallah.
burdayım canım ben kız aşı olunca biraz huzursuz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burcu sultandan haber varr :hulya::hulya: doktordan çıkmışlar kendi doktoru olmadığı için karısı muayene etmiş açılma başlamış 3cm doğum başlamış ama bu akşam bişey olmaz herhalde demiş doktor yarın akşam gel kendi doktorunda baksın yarın akşama olmadı suni sancı verilir demiş delikafadulden yani cumartesiye kadar olur herhalde demiş yarın akşama yine gitceklermiş kendi doktoru bakcakmış bolbol su iç yürü demiş şimdide bi alışveriş merkezinde yürüyolarmış iyimiş yani
ben geldim kızlaaaaaaaaaar... komşum gittikten sonra hadi dedim benim bıcırığın eşyalarını yıkamaya başlayayım, cuma günü kadın gelecek, ütüleri de yapar diye düşündüm :) bu arada odamızın gelişi cuma ya da ctesiye kalmış çok sinir oldum, neyse napalım, geç olsunda güç olmasın...
aaa Burcu'nun başlamış ha doğum, hadi bakalım hayırlısı olsun, Allah yardımcısı olsun :)
amin canımm inşallahhh...burcumu allah bi avazda kurtarsın inş
sağlıkla gelsin paşamız
he gülümmm beyannameler geldi önüme onları yapıodummm..heee anladımm işe dalmak zorunda kaldım deyyon yane yerimseniben
ooo damadım her an gelebilir yane hadi bakalım rabbim kolaylık versin inşallah bir avazda pıt diye çıkıversin üzmesin benim dünürümü :Saruboceq:
iyi iyi gezsin bol bol açılır yollar rahat doğum olur
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn
bakalım iddiayı kim kazanıcak :uhm:
hoşgeldin esmer, merhaba, nasılsın?
önce bir merhaba deyip hal hatır sorsaydın ve kendini tanıtsaydın esmer listeden önce
burcumu allah bi avazda kurtarsın inş
sağlıkla gelsin paşamız
burda kimi tanıyosun ki pat diye gelip benide ekleyin diyebiliosun bi yere girerken ilk önce kapı çalınır selam verilir.. liste somut bişe bu kadar önemli olmamalı ilk kez gelen için!!
amin canımm inşallahhh...
he gülümmm beyannameler geldi önüme onları yapıodummm..
hade kıss damat yolda geliooookaydirigubbakcemile
miraç yola çıktı demek allah yardımcısı olsun burcumun yürüsün bakalımmHoşçakal canımmm
amin canımm inşallahhh
burcu sultandan haber varr :hulya::hulya: doktordan çıkmışlar kendi doktoru olmadığı için karısı muayene etmiş açılma başlamış 3cm doğum başlamış ama bu akşam bişey olmaz herhalde demiş doktor yarın akşam gel kendi doktorunda baksın yarın akşama olmadı suni sancı verilir demiş delikafadulden yani cumartesiye kadar olur herhalde demiş yarın akşama yine gitceklermiş kendi doktoru bakcakmış bolbol su iç yürü demiş şimdide bi alışveriş merkezinde yürüyolarmış iyimiş yani
ben geldim kızlaaaaaaaaaar... komşum gittikten sonra hadi dedim benim bıcırığın eşyalarını yıkamaya başlayayım, cuma günü kadın gelecek, ütüleri de yapar diye düşündüm :) bu arada odamızın gelişi cuma ya da ctesiye kalmış çok sinir oldum, neyse napalım, geç olsunda güç olmasın...