- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.401
valla bak ben burdan yazıyorum eğer olurda bu gece sancılanıp hastaneye giderse bu karı doğurmaya kesinlikle haber bekliyorum özgeden yada ondan mutlaka ya arayacaklar yada mesaj atacaklar yoksa valla ikisinlede konuşmam o kaaaaa :dilcikar:
kız haber vercem mutlaka merak etmeyin elime geçen ilk fırsatta vericem öyle bişi olduğunda
valla perşembe gecesine kadar doğurursan ben kazanacağım bahsi, perşembeden sonra ctesiye kadar doğurursan Gülçin kazanacak kaydirigubbakcemile3
kıyamam sanaaaa... aman sezeryan yapacağıma mutluyum doğrusu, parmaklanma gibi bir eziyet yok yani :)
evet canım başladım hazırlığa, cuma ya da ctesi odası da gelecek inşallah... gerisi artık Rüzgar'a kalıyor, ne zaman isterse o zaman gelecek ya da uslu oğluşum doktor amcasının dediğini yapıp bizim belirlediğimiz tarihi bekleyecek :) bakalım :)
evet bende bugun sezeryana karar vermiştim ama iş işten geçmiş ben karar verdiğimde kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla gelsin rüzgar paşamızda
güle güle canım opuyorumnanaktankzılar ben kaçar kendinize iyi bakın anacım burcuuuuuuuuuuuu özgeeeeeeeeeee haber bekliyorum ona göre evden giricem yine hadi kaçtım ben byeeeeeeeeee
kızz elimden tel düşmüo kocişde kızıo varmı haber vermediğin daha diyee :1rolleyes:canım burç bana haber verdiği sürece ben sana yaazrım asla unutmam..burç msj hazırla şimdiden sen yollayamazsan kocan yollasın emi :)))) ben çıkıorum canlarım hayırlı haberlerle inşallahh öpüorum hepiniziii
şifa olsun aşısı canımevet teyzesi aşı oldu kuzum
sen nasılsın canım benm allahım sağlıkla kurtarsın inş
iyiyim canım aminnnnnn